GIGABYTE lanseaza noua generatie de placi de baza AMD FM2

GIGABYTE lanseaza cea mai noua serie de placi de baza FM2, cu suport pentru noua generatie de APU din seria A de la AMD. GIGABYTE F2A85X-UP4, nava amiral a seriei GIGABYTE FM2, incorporeaza tehnologia GIGABYTE Ultra Durable™ 5, livrare digitala de energie si alte caracteristici exclusive ce garanteaza ca veti obtine maximul din noua tehnologie AMD 'Trinity'.

"Cateva tehnologii si caracteristici noi isi fac debutul pe platforma AMD, incluzand tehnologia Ultra Durable™ 5, Dual UEFI 3D BIOS, livrarea digitala de energie, suportul triple display si Lucid Virtu MVP," a comentat Tim Handley, Deputy Director al Motherboard Marketing la GIGABYTE. "Aceste noi placi de baza din seria FM2 reprezinta o valoare extraordinara pentru orice constructor de PC DIY ce doreste sa foloseasca la maxim performantele imbunatatite ale APU-urilor AMD Trinity".

GIGABYTE F2A85X-UP4 – maximizarea performantelor Trinity

Nava amiral a seriei de placi de baza GIGABYTE FM2 este modelul GIGABYTE F2A85X-UP4, proiectat sa impinga APU-urile AMD din seria A la limita cu tehnologia GIGABYTE Ultra Durable™ 5. Controllerele digitale de alimentare asigura o livrare de energie de mare capacitate si curent care, impreuna cu suportul pentru memorii de mare viteza, imping grafica din seria AMD 7000 integrata in procesor la un maxim absolut.

Gigabyte-F2A85X-UP4-set

Modelele non-K de APU-uri AMD au multiplicatorul blocat ceea ce poate limita sever potentialul de overclocking. Placile de baza GIGABYTE FM2 sunt echipate cu un generator suplimentar de frecventa de bus pentru APU ce permite un plafon mai inalt pentru clock, astfel incat placile de baza GIGABYTE FM2 devin cea mai buna alegere pentru overclockarea si tweaking-ul APU-urilor AMD din seria A.

GIGABYTE Ultra Durable™ 5

Cele mai noi placi de baza GIGABYTE FM2 sunt primele placi de baza AMD ce incorporeaza mai multe tehnologii exclusive GIGABYTE cum ar fi cea mai noua tehnologie Ultra Durable™ 5. Avand la baza componente capabile de curenti mari cum ar fi circuitele integrate IR3550 PowIRstage® cotate cu cel mai mare curent din industrie, de pana la 60A, placile de baza GIGABYTE Ultra Durable™ 5 permit livrarea de energie de cea mai buna calitate catre CPU pentru performante ce doboara recorduri, operare rece si eficienta si durata de viata extinsa a placii de baza.

Noile placi de baza GIGABYTE FM2 sunt primele placi de baza pe platforma AMD ce folosesc tehnologia exclusiva GIGABYTE 3D BIOS™, oferind o interfata UEFI exacta cu 2 moduri exclusive de interactiune proiectate pentru utilizatorii entuziasti si novici deopotriva.

Placa de baza GIGABYTE F2A85X-UP4 foloseste un motor complet digital, fiind diferentiata astfel de competitie datorita controllerelor digitale ce permit o livrare precisa a energiei catre componentele CPU si GPU din AMD APU.

Suport Triple Display – AMD Eyefinity

Placile de baza GIGABYTE FM2 sunt primele ce beneficiaza de tehnologia AMD Eyefinity, permitand utilizatorilor sa isi extinda desktop-ul sistemului de operare prin conectarea a pana la 3 display-uri digitale de rezolutie inalta. 3 display-uri inseamna mai mult spatiu pentru o productivitate crescuta, plus abilitatea de a beneficia de jocuri 3D panoramice gratie tehnologiei optimizate AMD Eyefinity.

Platforma revizuita AMD FM2 este bazata pe cel mai nou socket FM2 ce suporta noile APU de la AMD (Accelerated Processing Units) construite pe arhitectura AMD 'Trinity'. Oferind suport pentru cele mai noi si puternice APU AMD A10, noua serie de APU AMD FM2 combina pana la 4 nuclee cu cel mai nou nucleu grafic din seria 7000 pentru o experienta vizuala imbunatatita.

Cea mai noua grafica AMD 7000 integrata in toate APU-urile Trinity ofera gamerilor 3D o crestere de performanta 3D de pana la 30% fata de generatia anterioara. Astfel, noua platforma FM2 devine o optiune foarte buna pentru aplicatiile de gaming 3D mainstream, suportul Microsoft® DirectX® 11, OpenGL 4.2 si OpenCL 1.1 ajutand la obtinerea unei experiente de gaming 3D similara solutiilor cu grafica dedicata.

Noua platforma AMD FM2 foloseste tehnologia AMD Dual Graphics, ce permite utilizatorilor sa creasca performantele grafice 3D prin adaugarea la sistem a unei placi video suplimentare din seria AMD Radeon™ HD 6000, crescand astfel numarul de cadre pe secunda folosind atat puterea de procesare a graficii onboard cat si a celei dedicate.

 

 

Modele GIGABYTE FM2 (Socket FM2)

 

F2A85X-UP4

F2A85X-D3H

F2A85XM-D3H

F2A85XM-HD3

F2A75-D3H

F2A75M-D3H

F2A75M-HD2

F2A55-DS3

F2A55M-HD2

F2A55M-DS2

 

 

Cele mai citite