Iti dau reducere 1% la PC Garage

AMD Ryzen 7 2700U si Ryzen 5 2500U, cu grafica Radeon, invadeaza ultra-portabilele

AMD a anuntat lansarea de notebook-uri cu procesoare AMD Ryzen si grafica Radeon Vega, oferind astfel performanta de top si o experienta de entertainment completa, cu eficienta optima pentru notebook-uri 2-in-1, convertibile si ultraportabile. Cu un TDP configurabil de 15 Wati, procesoarele AMD Ryzen 7 2700U si Ryzen 5 2500U combina arhitectura Zen cu grafica AMD Radeon Vega, intr-un design System-on-Chip care obtine performante fara precedent pentru notebook-urile ultraportabile.

Procesorul AMD Ryzen, cu grafica Radeon, oferă rapiditate in comparație cu procesoarele mobile AMD din generația precedenta:

 • pana la de 3 ori performanta CPU
 • pana la de 2,8 ori performanta GPU
 • consum mai mic cu pana la 58%
 • noua tehnologie Precision Boost 2, care accelerează performanta procesorului in sarcina ridicata, folosind unul sau mai multe nuclee CPU.
 • tehnologie mXFR (Mobile Extended Frequency Range) care oferă performanta ridicata pentru notebook-uri, prin soluții uimitoare de răcire si certificare "Ultimate XFR Performance"

 

AMD Ryzen with Vega

 

Procesorul Ryzen  cu grafica Radeon oferă performanta GPU de top:

 • 1080p la rularea titlurilor populare din categoria eSports, precum League of Legends, Overwatch, CS:GO si DOTA 2.
 • este pregătit sa lucreze cu cele mai avansate si frumoase display-uri, inclusiv HDR, Radeon FreeSync 2 si monitoare 4K.

AMD face salturi uriașe, in inițiativa sa 25x20, cu ajutorul procesorului AMD Ryzen 7 2700, care aduce o eficienta energetica de 5,86 ori mai mare fata de soluțiile de la începutul inițiativei.

Procesorul Ryzen cu grafica Radeon țintește la dublarea eficientei bateriei fata de generația precedenta.

Având pana la 4 nuclee si 8 thread-uri, procesoarele Ryzen cu grafica Radeon si tehnologie AMD SenseMI sunt proiectate sa se adapteze perfect nevoii de performanta si putere, intr-un pachet de dimensiuni reduse.

In săptămânile următoare este programata disponibilitatea primelor sisteme, dotate cu procesoare Ryzen cu grafica Radeon, la producători de top, inclusiv Acer, HP si Lenovo, cu si mai multe nume așteptate in 2018.

Noi notebook-uri cu procesoare Ryzen cu grafica Radeon sunt deja disponibile sau vor fi in curând:

 • Acer Swift 3 va fi disponibil de la $749.99 in America de Nord si 899 inEMEA;
 • HP Envy x360 cu procesor Ryzen cu grafica Radeon este așteptat in Noiembrie;
 • Lenovo IdeaPad 720S va fi disponibil in Ianuarie 2018, incepand de la $799.99.

AMD a anunțat lansarea noilor modele de procesoare din gama desktop 2016

AMD a anunțat lansarea noilor modele de procesoare din gama desktop 2016, oferind în acest fel o paletă mai larga de opțiuni pentru persoanele interesate de gaming și eficiență energetică.

Noul AMD A10-7890K este cel mai rapid APU AMD pentru platforme desktop, cu un nivel de performanță teoretica de 1.02 TFLOPS. Produsul beneficiază de cea mai nouă soluție de răcire, AMD Wraith Cooler, pentru a livra o combinație puternică de performanță, silețiozitate și eficiență. Cu noul AMD A10-7890K APU, gamerii se vor putea bucura de cele mai populare jocuri online si eSports, la setări ridicate și gameplay cursiv, pentru titluri precum League of Legends, DOTA2, și Counter Strike: Global Offensive.

AMD A10 7890K

Athlon X4 880K este cel mai rapid procesor multi-core Athlon, produs vreodată de AMD, cu o frecvență maximă turbo boost de 4.2 GHz și multiplicator deblocat. Împreună cu noua solutie 125W AMD Thermal Solution – ce dispune de aceleași capabilități termice și de performanță ca modelul Wraith Cooler, dar fără logo-ul iluminat – acest processor asigură performanțe multi-nucleu ridicate, pentru cele mai populare jocuri online, la rezolutii 1440p și 4K, atunci când este instalat într-un sistem cu o placă grafică capabilă.

AMD Athlon X4 880K

Noile procesoare AMD A10-7890K și Athlon X4 880K împreună cu soluțiile de răcire respective, dar și AMD A10-7870K cu 125W Thermal Solution, vor fi disponibile începând cu sfârșitul lunii Martie 2016.

Prețuri recomandate (SEP) la data de 1 Martie 2016:
- AMD A10-7890K - $164.99 USD
- AMD A10-7870K - $139.99 USD
- AMD Athlon X4 880K – $94.99 USD

ASRock lansează placa Fatal1ty Z170 Professional Gaming i7

ASRock extinde seria plăcilor de bază pentru gaming, lansând cel mai performant model al acestei game. Fatal1ty Z170 Professional Gaming i7 este concepută cu un VRM cu 12 faze de alimentare, oferă suport pentru procesoarele Intel din generaţia 6 şi este compatibilă cu cele mai noi module de memorie DDR4. Placa are nu mai puţin de trei ieşiri video(DVI-D, HDMI şi DisplayPort), precum şi patru slot-uri PCI Express 3.0 x16, ideale pentru realizarea unei configuraţii 3-way CrossFireX sau Quad SLI.

AsRock Fatal1ty Z170 Professional Gaming i7

Pentru o placă de gaming, sunetul şi placa de reţea onboard sunt două dintre cele mai importante dotări. De aceea, ASRock Fatal1ty Z170 Professional Gaming i7 vine echipată corespunzător, cu Dual Gigabit Intel LAN şi o soluţie audio Purity Sound 3.

În ceea ce priveşte transferul de date şi stocarea, Fatal1ty Z170 Professional Gaming i7 oferă zece conectori SATA3, trei conectori SATA Express, precum şi trei slot-uri Ultra M.2, ideale pentru realizarea unei configuraţii PCIe SSD RAID. Pentru conectivitate veţi găsi pe placă opt porturi USB 2.0, opt USB 3.0 şi două USB 3.1 (Type-A şi Type-C).

AMD a anunțat lansarea noilor SoC - AMD Embedded R-Series

AMD a anunțat lansarea noilor procesoare system-on-a-chip (SoC) AMD Embedded R-Series, ce stabilesc un nou standard de performanță în rândul aplicațiilor integrate cerute de piețele de digital signage, retail signage, medical imaging, gaming, stocare media storage, comunicații și rețelistică. Create pentru echipamente integrate, procesoarele includ cele mai noi nuclee AMD 64-bit x86 CPU (“Excavator”), plus a treia generație de arhitectură Graphics Core Next GPU, și management de ultima generație în ceea ce privește consumul de energie.

Combinate, aceste inovații și tehnologii AMD asigură cea mai bună performanță grafică și funcții integrate pentru echipamente next-gen. Arhitectura acestui system-on-chip (SOC) permite crearea de design-uri simplificate, cu dimensiuni reduse pentru clienții AMD și dezvoltatorii de platforme, totodată oferind capabilități grafice nemaiîntâlnite și performanță multimedia ridicată. Cu o suită robustă de periferice compatible și opțiuni multiple de interfețe, certificate Heterogeneous Systems Architecture (HSA) 1.0, grafica AMD Radeon™ de vârf, și support pentru memorii DDR4, noile AMD R-Series SOC adreseză cerințele multiple ale pieței și ale clienților.

AMD R series

“Intr-un context atât de prielnic în ceea ce privește experiența utilizatorilor, în special pentru componenta vizuală și calulele paralele, industria de echipamente integrate cere o arhitectură performantă, cu consum redus de energie și eficienta,” a spus Scott Aylor, vicepreședinte corporate și general manager, AMD Embedded Solutions. “Noul system on a chip AMD Embedded R-Series este o soluție solidă ce întrunește cerințele actuale intr-o varietate de domenii din industrie incluzând digital signage, retail signage, medical imaging, electronic gaming machines, media storage, comunicații și rețelistică. Platforma oferă o propunere puternică pentru echpamentele din generația următoare, cu performanțe ridicate și consum redus de energie.”

Procesoarele oferă suport Microsoft® Windows 7, Windows Embedded 7 și 8 Standard, Windows 8.1, Windows 10, și driver AMD all-open Linux, ce include Mentor Embedded Linux de la Mentor Graphics și unelte de dezvolare Sourcery CodeBench IDE.

AMD lansează noua gamă de procesoare AMD PRO A-Series

AMD lansează noua gamă de procesoare desktop și notebook, AMD PRO A-Series (denumite anterior  cu numele de cod “Carrizo PRO” și “Godavari PRO”) pentru volume mari de lucru. Acestea oferă performanțe îmbunătățite, fiabilitate și noi oportunități în mediul afacerilor, fiind proiectate pentru Microsoft Windows 10. Noile procesoare fac posibilă de asemenea apariția primelor notebook-uri proiectate special pentru Windows 10.

Pentru întreprinderile mici și mijlocii, fără instrumente de management implementate, AMD introduce Control Center AMD PRO, un concept unic pentru configurarea intuitivă a sistemului. Noul AMD PRO Control Center permite întreprinderilor mici și mijlocii să gestioneze rapid și ușor puterea sistemelor AMD la locul de muncă. Acesta include caracteristici cheie, precum Energy Saver AMD, PC Health Center, Blocker USB și Wireless Display.

AMD Pro

 

AMD PRO prezintă noul APU PRO A12 

Procesoarele pentru dispozitive mobile AMD A-Series PRO oferă o arhitectură  APU caracterizată prin durata lungă de viață a bateriei, putere și eficiența optimizată pentru a satisface cerințele  în schimbare provenite din mediul  întreprinderilor mici și mijlocii.

 

Caracteristicile cheie ale procesoarelor AMD PRO includ:

 • Primul procesor comercial din industrie, conceput pentru a fi conform cu arhitectura heterogenă (HSA) 1,0 ce îmbunătățește comunicarea cu acceleratorii de programare precum GPU-ul  și duce la o performanta mai mare a aplicatiilor, totul cu un consum redus de energie
 • Primul APU comercial compatibil ARM TrustZone cu un procesor dedicat AMD Secure. ARM TrustZone permite utilizarea procesorului AMD Secure de către operațiile sensibile în timp ce restul operațiilor sunt efectuate în modul normal.
 • Primul APU comercial proiectat pe baza unui design System-on-Chip (SoC) cu performanțe multimedia, grafice și de procesare îmbunătățite.
 • Primul procesor cu capacitate de decodare a compresiei High-Efficiency Video (HEVC) pentru streaming de conținut Ultra HD și HD.
 • Procesoarele pentru dispozitive mobile AMD PRO A-Series sunt disponibile online și se regăsesc în gamele de notebook-uri HP EliteBook 705, 725,745 și 755.

 

Procesoarele pentru desktop AMD PRO

Seria de procesoare desktop AMD PRO A-Series oferă un preț agresiv împreună cu performanțe ridicate, compatibilitate extinsă pentru opțiuni multiple de upgrade și mai multe oportunități de configurații. Procesoarele desktop AMD PRO sunt potrivite pentru fluxurile de lucru cu aplicații grafice intensive prin includerea premiatelor cipuri grafice AMD Radeon™. Cu suport pentru AMD Quick Stream PRO, noile procesoare AMD PRO elimină practic lag-ul din aplicațiile sensibile cum ar fi cele VoIP sau streaming video. AMD Quick Stream PRO utilizează un mecanism integrat inteligent pentru a identifica și aloca mai multă lățime de bandă pentru aplicații cu importanță ridicată de business.

Procesoarele desktop AMD PRO A-Series sunt disponibile începând de astazi prin intermediul partenerilor de retail online și se regasesc în modelele Lenovo M79 Tower, HP EliteDesk 705 Micro Tower PC și PC-uri de dimensiuni reduse de la HP și Lenovo.

MSI Z170 XPower Gaming Titanium Edition preview

Primele imagini cu noua placa de baza MSI Z170 XPower Gaming Titanium Edition au aparut online. Noul varf de gama MSI, pentru entuziasti, continua linia XPower si aduce noi tehnologii, pentru stabilitate si anduranta. Titanium pe afara si pe dinauntru. PCB-ul argintiu, radiatorele placate cu argint si cablajul printat fac din noua XPower o atractie speciala.

Placa arata superb, intr-o combinatie de alb si negru, brazdata doar de o linie subtire, rosie, care separa partea audio de restul cablajului. MSI Military Class 5 intra in actiune si ofera componente de cea ma buna calitate, pentru a asigura sistemului longevitate si stabilitate.

MSI Z170 XPower Gaming

Denumirea 'Titanium edition' imi spune ca este cea mai avansata placa din seria ei, dar si ca vom vedea (probabil) o varianta similara, mai ieftina, pentru bugete mai reduse. VRM-ul este conceput pentru overclocking extrem, ca si la seria Z97 XPower, avand tot 16 faze de alimentare si un radiator masiv, pentru racire. A disparut racire cu lichid de pe VRM, dar e mai mult spatiu intre socket-ul procesorului si primul slot de PCIE. Acesta este un lucru bun pentru sesiunile de overclocking cu azot lichid, deoarece va fi mai mult loc intre pot-ul de azot si placa grafica.

Cele 4 sloturi de memorie DDR4 stau langa OC Dashboard, care ofera butoanele pentru overclocking. Fata de versiunile anterioare, OC Dashboard este detasabila si se conecteaza la placa de baza printr-un cablu, astfel incat sa nu existe riscul de inghet in timpul sesiunilor de overclocking cu azot lichid.

MSI Z170 XPower Gaming OC dashboard

MSI Z170 XPower Gaming Titanium Edition suporta SLI si Crossfire cu 4 placi. Vom vedea in scurt timp la ce viteze vor functiona sloturile, in acest caz, dar sigur cele 2 albe vor rula x16-x16, ca si pe Z97. Switchul de pe marginea inferioara a placii foloseste la oprirea sloturilor de care nu avem nevoie. Fata de Z97, care avea 5 sloturi, acum avem doar 4. Diferenta vine de la faptul ca, pe Z97, al doilea slot era folosit pentru situatia cand aveam doar o singura placa video, iar pentru 2 placi grafice foloseam sloturile 1 si 4. Acum il vom folosi pe primul, in ambele cazuri.

Stocarea M.2/U.2 are 2 conectori, iar ecranul pentru codurile de eroare a fost mutat in partea de jos, ceea ce este mult mai bine.

MSI Z170 XPower Gaming PCIE

 

 

 

AMD a anunțat astăzi noua gamă de APU-uri A-Series

AMD a anunțat astăzi noua gamă de APU-uri A-Series de înaltă performanță, dezvoltate pe o arhitectură System-on-Chip (SoC). Cunoscută anterior sub numele de cod “Carizzo”, a 6-a generație de procesoare AMD profită de experiența versiunilor anterioare și oferă performanțe noi, remarcându-se astfel prin versatilitatea oferită și fiind concepute pentru a excela într-o gamă variată de aplicații online.

Primul APU SoC marchează premiera mai multor tehnologii: Primul processor de notebook cu suport pentru decodare hardware High Efficiency Video Coding (HEVC), prima arhitectură Heterogeneous Systems (HSA) 1.0 și primul APU compatibil ARM® TrustZone® capabil de performanțe ridicate. Noul processor folosește 12 nuclee de calcul – 4 CPU + 8 GPU – bazându-se pe tehnologia nucleelor “Excavator” și de premiata arhitectură Graphics Core Next (GCN). Rezultatul este pe măsură, deoarece vorbim de un procesor ce dublează durata de viață a bateriei, oferă performanțe de gaming de două ori mai mari, experiențe de procesare inovatoare prin HSA și compatibilitate Windows 10, respectiv DirectX 12.

AMD APU 6th gen Carizo

“Notebook-ul rămâne soluția ideală pentru oamenii ce caută versatilitate fiind singurul dispozitiv ce excelează în toate, iar astăzi, putem oferi experiențe premium la un preț accesibil celor ce caută performanța în mediul online, prin streaming, gaming sau content management.”, a afirmat Matt Skynner, VP corporate și manager general, produse AMD.

A 6-a generație de procesoare AMD A-Series aduce tehnologiile HEVC/H.256 pentru prima oară pe notebook-uri, oferind consumatorilor o experiență de streaming mult superioară tradiționalelor platforme H.264. Experimentați o rezoluție video Ultra HD cu ajutorul tehnologiei AMD Perfect Picture. Beneficiați de o durată de viață a bateriei de două ori mai mare folosind tehnologia energy –efficient playback integrată. Conversie media de 5 ori mai rapidă datorită noilor performanțe ale APU-urilor.

Noua generație de procesoare AMD A-Series dispune de grafică integrată, punând în valoare arhitectura AMD Radeon Graphics Core Next (GCN) pentru a livra până la de două ori mai multă performanță în comparație cu produsele concurente. Intrați in lumea jocurilor pe laptop cu o experiență HD completă, în cele mai populare titluri de jocuri cum ar fi DoTA 2, League of Legends, și Counter Strike: Global Offensive, dar și multe altele. Jucați ore întregi cele mai noi tilturi eSports, fără a vă conecta la rețeaua de curent, cu aproximativ de două ori mai multa autonomie a bateriei în comparație cu seria precedentă. Beneficiați de tehnologia AMD Dual Graphics combinând cea de a șasea generație de procesoare AMD pentru notebook-uri cu plăci grafice din seria AMD Radeon™ R7 Mobile graphics pentru a crește numărul de cadre pe secundă cu până la 42 de procente. Bucurați-vă de gaming fără efecte de stutter si tear cu tehnologia AMD FreeSync.

Laptopurile echipate cu noua generație de procesoare AMD A-Series vor fi disponibile din partea celor mai importanți integratori începând cu luna Iunie.

ASRock ofera o promotie pentru pachete procesor/placi de baza pe chipset X99

ASRock tocmai ce a anuntat un plan cashback oferit alaturi de placile de baza pe chipset X99 si un procesor Intel Core I7-5960x, i7-5930K, i7-5820K.

Noile placi de baza pe platforma X99 cat si procesoarele Intel a 5-a generatie nu sunt ieftine. Pentru cei care doresc sa fac un upgrade acum, si sunt dispusi sa lase cateva mii de lei pentru un nou sistem, ASRock a pregatit un program cashback prin care lovitura data portofelului nu este la fel de dramatica. Astazi, programul cashback este valabil si la noi in tara, iar in functie de ce procesor / placa de baza cumperi, primesti inapoi o parte din bani. 

ASROCK Cashback

Pentru a vedea exact cum sta treaba, am pregatit tabelul de mai jos. Oferta este valabila intre 18 Mai - 26 Iunie 2015.

MB promotion model  Bundle i7-5960X EXTREME Edition +MB Bundle i7-5930K+MB   Bundle i7-5820K+MB  
X99 Extreme11   get $110 cashback get $90 cashback get $70 cashback
X99 WS-E
X99 WS-E/10G
X99 EXTREME6/AC get $100 cashback get $80 cashback get $60 cashback
X99 OC FORMULA
X99X KILLER
X99 PROFESSIONAL
X99 WS
X99E-ITX/ac
X99 EXTREME6 get $90 cashback get $70 cashback get $50 cashback
X99 EXTREME4/3.1
X99 EXTREME4
X99 EXTREME3
X99M KILLER
X99M EXTREME4

AMD dezvaluie seria 7000 APU si Radeon pentru sisteme OEM

AMD a anuntat astazi noile serii de procesoare APU seria 7000, AMD Radeon seria 300 si M300, plus o multime de actualizari aduse seriei de APU A, consolidandu-si oferta de produse pentru 2015.

“Suntem încantați de experientele ce vor fi oferite utilizatorilor de catre noile noastre tehnologii, atat de APU-uri cat si GPU-uri”, a afirmat Matt Skynner, VP corporate și manager general al Computing and Graphics Business Unit, AMD. “Angajamentul AMD în materie de performanță grafică și de procesare este evident prin noile tehnologii ce livrează experiente de joc superioare, streaming de divertisment premium și caracteristici de calcul inovatoare."

AMD CPU and GPU Cores

Noua serie AMD APU 7000, cunoscuta sub numele de Carrizo-L, fiind parte a platformei 2015 Carrizo, este ptegatit sa fie SoC-ul mainstream pentru livrarea imbunatatirilor in performanta. Disponibil in China si in curand in restul lumii, aceste APU-uri combina un CPU eficient la consum, un GPU integrat, si un procesor AMD Secure, alaturi de un sistem I/O integrate intr-un singur chip. AMD 7000 va suporta DirectX 12 si Windows 10.

 

Model TDP   DDR3 Max Nuclee CPU CPU Clock (Max/Base) Cache L2
APU AMD A8-7410 Quad-Core cu grafică AMD Radeon™ R5 12-25W 1866 MHz 4 Până la 2.5GHz 2MB
APU AMD A6-7310 Quad-Core cu grafică AMD Radeon™ R4 12-25W 1600 MHz 4

Până la

 2.4 GHz

2MB
APU AMD A4-7210 Quad-Core cu grafică AMD Radeon™ R3 12-25W 1600 MHz 4

Până la

 2.2 GHz

2MB
APU AMD E2-7110 cu grafică AMD Radeon™ 12-15W 1600 MHz 4

Până la

 1.8 GHz

2MB
APU AMD E1-7010 cu grafică AMD Radeon™ 10W 1333 MHz 2

Până la

 1.5 GHz

1MB

Compania a mai anuntat si seria M300 pentru laptop-uri OEM bazata pe arhitectura Graphics Core Next, beneficiind de suportul DirectX 12, si ofera tehnologii precum AMD Enduro. Modele echipate cu noua serie sunt disponibile de la producatorii Alienware, Dell, HP, Lenovo, si Toshiba plus modele OEM aditionale disponibile în curând. 

In cele din urma AMD promite un update la seria A APU odata cu data de 10 Mai, aceste noi procesoare dispun de suport Windows 10, si beneficiaza de functii DirectX 12 MultiEngine si Multiadapter. In combinatie cu tehnologii existente precum FreeSync, Mantle, arhitectura de sistem heterogena cu asteptare heterogena (hQ) si acces de memorie heterogen, disponibile prin aplicatii OpenCL 2.0 enabled, si Open GL 4.4, seria de procesoare A se pregateste sa ofere mai mult utilizatorilor in ceea ce priveste aplicatii sau jocuri.

A-Series APU Model

Processor Turbo Frequency

Processor Graphics

Compute Cores

TDP/ Configurable TDP

 

Supported Features

Suggested Etail Price ($USD)

A10-7850K

4.0GHz

RADEON™ R7

12

(4CPU + 8GPU)

95W / 65W / 45W

FreeSync, Windows® 10 readiness, DirectX 12, OpenGL 4.4, OpenCL™ 2.0, AMD Mantle, HSA Features

$127

A10-7800

3.9GHz

RADEON™ R7

12

(4CPU + 8GPU)

65W / 45W Optimized

FreeSync, Windows® 10 readiness, DirectX 12, OpenGL 4.4, OpenCL™ 2.0, AMD Mantle, HSA Features

$127

A10-7700K

3.8GHz

RADEON™ R7

10

(4CPU + 6GPU)

95W

FreeSync, Windows® 10 readiness, DirectX 12, OpenGL 4.4, OpenCL™ 2.0, AMD Mantle, HSA Features

$117

A8-7650K

3.8GHz

RADEON™ R7

10

(4CPU + 6GPU)

95W

FreeSync, Windows® 10 readiness, DirectX 12, OpenGL 4.4, OpenCL™ 2.0, AMD Mantle, HSA Features

$95

A8-7600

3.8GHz

RADEON™ R7

10

(4CPU + 6GPU)

65W/ 45W Optimized

FreeSync, Windows® 10 readiness, DirectX 12, OpenGL 4.4, OpenCL™ 2.0, AMD Mantle, HSA Features

$85

A6-7400K

3.9GHz

RADEON™ R5

6

(2CPU + 4GPU)

65W/ 45W Optimized

FreeSync, Windows® 10 readiness, DirectX 12, OpenGL 4.4, OpenCL™ 2.0, AMD Mantle, HSA Features

$60

A4-7300

4.0GHz

RADEON™ HD-8470D

N/A

65W

Windows® 10 readiness, DirectX 11.2, OpenGL 4.4, OpenCL™ 1.2

$42

 

 

ASRock X99E-ITX/ac, prima placă mini-ITX pe chipset X99

De la lansarea sa şi până acum, chipset-ul Intel X99 a fost implementat doar pe plăci de bază EATX sau ATX, în special datorită faptului că design-ul din jurul său avea nevoie de un PCB mare. Dorind să depăşească această barieră, echipa de cercetare şi dezvoltare din cadrul ASRock a găsit o modalitate de a sfida logica, oferind o placă de bază mini-ITX pe chipset Intel X99. Astfel se dezvoltă modelul ASRock X99E-ITX/ac, prima şi singura placă de bază mini-ITX pe chipset X99!

Deşi este redusă în dimensiuni, X99E-ITX/ac este proiectată în jurul unui chipset X99 și a unui socket din seria X OC. Placa dispune de toate caracteristicile tehnologiei Super Alloy, incluzând bobine Premium de 60A, un modul de putere DrMOS Fairchild 60A Dual Cool, ce suportă curenți de 60A și păstrează temperatura joasă a sistemului, condensatori Nichicon 12k platină și un un design elegant cu 6 faze de putere.

Tot la capitolul dotări, ASRock X99E-ITX/ac oferă şi un socket PCIe Gen3 x4 Ultra M.2 32Gb/s, un conectorul SATA 10Gb/s Express ce va funcţiona perfect cu viitoarele HDD-uri SATA Express, două porturi Intel LAN ce suportă funcția teaming și un modul WiFi dual band 2.4/5 GHz 802.11ac cu Bluetooth 4.0. De asemenea, trebuiesc menționaţi cei doi conectori USB Type A 3.1 din spate, ce permit viteze de transfer de 10Gb/s.

ASRock X99E ITX ac

Cele mai citite

Error: No articles to display