Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Activision a confirmat lansarea unui joc Call of Duty pentru 2013

Uitaţi o surpriză şocantă. Activision a confirmat că îşi vor continua reputabila tradiţie de a lansa câte un Call of Duty în fiecare an şi în 2013. Oare cine s-ar fi aşteptat la aşa ceva?

call of duty black ops 2-wideLăsând sarcasmul la o parte, climatul jocurilor este foarte diferit faţa de cel de anul trecut. Ne apropiem de sfârşitul unei generaţii de console, iar majoritatea studiourilor se pregătesc să îşi alinieze noile IP-uri cu viitoarele platforme. Anul trecut, Activision a avut parte de nişte câştiguri impresionante anul trecut, dar nu există garanţia că anul acesta va avea aceleaşi rezultate. Totuşi, publisherul intenţionează să încerce, lansând următorul Call of Duty în cel de-al patrulea trimestru al anului curent. Considerând că majoritatea estimărilor sugerează că noua generaţie de console va fi lansată în aceeaşi perioadă, este foarte posibil ca cele două să se alinieze la perfecţie. Dacă acesta este un lucru bun sau nu, asta este un complet alt subiect de discuţie pentru o altă dată.

Câştigurile Activision pentru 2012

Vorbind de câştiguri impresionante. Activision a raportat un profit record pentru anul 2012 de aproximativ 4.86 miliarde de dolari. Profitul din achiziţiile digitale s-a ridicat la peste 1.54 miliarde de dolari şi a reprezentat 32% din veniturile companiei. Bobby Kotick, CEO Activision Blizzard a declarat, "suntem foarte mulţumiţi să raportăm că Activision Blizzard a livrat cea mai bună performanţă în istoria sa. Cu profituri peste nivelul aşteptărilor, marjă de operare record, vânzări record şi peste 1.3 miliarde în dolari în balantă, ridicăm încă o dată bară pentru industria jocurilor"

 

Cele mai citite

Error: No articles to display