Thief 4 a fost anunţat

Eidos Montreal a lucrat mai bine de 4 ani la un reboot al francizei stealth, Thief. Rezultatul va fi valabil pe PC, Playstation 4 şi "alte platforme next-gen" în 2014. Mă bucur de învierea acestui gen de jocuri.

Garett se va întoarce în măreţul oraş Steampunk-o-Fantasy, cunoscut sub numele de "The City", unde va căuta să fure "tot ceea ce îl face mai bogat". Bineînţeles, povestea este un pic mai complicată. Evident, oraşul este plin de tensiune socială, devastat de o ciumă şi condus de un tiran politic cunoscut sub numele de "The Baron". Îmi plac numele astea, sunt atât de "nu ne-am deranjat să căutăm nume potrivite".

Square Enix, publisherul, a promis "o aventură first-person care permite jucătorilor să intre în pielea protagonistului, oferind posibilitatea jucătorului să aleagă calea şi modul de operare pentru a ajunge la sfârşit"

Stephane D'Astous, CEO Eidos Montreal, a declarat „Lucrăm cu Thief de parcă ar fi o bijuterie preţioasă. Fanii îşi vor aminti jocurile originale cu drag şi noi vrem să păstrăm esenţa aceea; şi avem o experienţa excelentă să facem acest lucru la Eidos-Montreal. Între timp, suntem interesaţi de introducerea brandului Thief la o nouă generaţie de console şi o nouă audienţă."

Mai jos aveţi câteva imagini "leaked":

Thief 4 - Garett Thief 4 - Stealth Thief 4 - weee

Thief 4 - Arrew Thief 4 - Sneaky Thief 4 - Jumpie

Cele mai citite