Take Two Interactive se luptă cu site-urile false Grand Theft Auto V

În ultimele săptămâni am tot avut din ce în ce mai multe situaţii în care site-uri false promit versiuni „beta" ale unor jocuri nelansate, aparţinând unor francize populare. Take-Two interactive nu este de acord cu aceste falsuri, începând o adevărată cruciadă legală împotriva tuturor site-urilor care oferă coduri „beta" pentru Grand Theft Auto V.

Războiul a început luna trecută, când publisherul a reuşit să eradicheze site-urile getgtavbeta.com şi betagtav.com, continuând luna această cu încă două dispute împotriva a încă două site-uri.

Aceste site-uri pretind că oferă coduri beta pentru utilizatorii care împărtăşesc „ofertă" lor prin social media. Primul site gta5betacode.com, cere utilizatorului trebuie să downloadeze fişiere de pe site, iar celălalt grandtheftauto5beta.com, este offline în acest moment.

Cele două plângeri au fost făcute la World Intellectual Property Organization. Considerând că Take Two a mai înregistrat două succese lună trecută, este foarte probabil că acestea să fie la rândul lor exterminate foarte curând.

Grand Theft Auto V

Cele mai citite