Bethesda va face "zgomot" anul acesta

Majoritatea marilor studiouri deja au dezvăluit măcar un titlu pentru noua generaţie de console. Dintre toate, Bethesda este singura care nu a făcut nici un anunţ deşi are sub centura trei francize mamut, Elder Scrolls, Fallout şi Doom. Într-un podcast cu OXM, vicepreşedintele companiei a insinuat că în viitorul apropiat, compania va face primele dezvăluiri.

Elder Scrolls  Online - Bethesda Desigur, avem Elder Scrolls Online care a fost dezvăluit dar nimic altceva. În discuţia sa cu OXM, Hines a zis:

Cred că o să vedeţi că o să facem din mai mult zgomot decât ce am făcut anul trecut, ca publisher evident" a zis acesta „Evident avem the Elder Scrolls Online şi ne pregătim de un DLC pentru Dishonored, dar vom anunţa şi lucruri noi, destul cât să facem zgomot. Cred că o avem ocazia să va prezentăm ce avem plănuit, aşa că fiţi atenţi"

Evident Hines nu a zis nimic despre ce se pregătesc să dezvăluie, dar a insistat că jocurile merită aşteptarea. „Cred că o să continuăm cu lucrurile care ne interesează, şi oamenii devin foarte entuziasmaţi când aud despre ceea ce lucrăm adică să depăşim barierele, să reinventăm – să găsim echipe foarte inteligente şi pasionate, care ştiu ceea ce fac"

Este timpul să speculăm despre ceea ce Bethesda ar putea avea de oferit. În ultimul timp din ce în ce mai multe zvonuri au sugerat că Doom 4 este un proiect dezvoltat pentru nouă generaţie de console, asta dacă id Software va reuşi să atingă pragul de calitate căutat de Bethesda şi Zenimax.

Este foarte probabil ca Dishonored să primească un sequel odată ce jocul s-a descurcat peste aşteptările companiei. DLC-ul despre care vorbea Hines, Knife of Dunwall, este pregătit pentru lansare pe 16 Aprilie, urmărind povestea asasinului Daoud.
Există şi posibilităţi pentru un Fallout 4, care a primit o mulţime de „zvonuri" după ce un tweet a voice-actorului Erik Todd Dellums insinua existenţa unui nou proiect în universul Fallout. Bethesda a înregistrat „Fallout TV" un trademark care ar putea indica ceva despre noul joc.

Evident mai avem şi Prey 2, care se afla în producţie la Human Head Studios de foarte mult timp. Nici măcar nu am mai auzit ceva despre jocul ăla în ultimele luni.

Care sunt proiectele pe care le aşteptaţi de la Bethesda?

Cele mai citite