Bethesda Softworks a pregătit două teasere criptice pentru un joc neanunţat

Celor de la Bethesda Softworks le face plăcere să genereze confuzie şi să lase râul de speculaţii să curgă apoi. Publisher-ul a lansat două trailere foarte criptice legate de un joc încă neanunţat.

Bethesda Softworks Primul teaser a fost lansat la începutul săptămânii pe Vine, prezentând un gramofon antic care reda Aer în cheia Sol, prima piesă înregistrată a compozitorului german Johann Sebastian Bach în 1902. În urma acestui trailer, majoritatea fainlor şi-au aminitit că Bach a făcut parte din coloana sonoră pentru Fallout 3, insinuând că Bethesda se pregăteşte să dezvăluie un nou Fallout.

Peter Hines, vicepreşedintele Bethesda Softworks a infirmat acest val de zvonuri printr-un singur tweet în răspuns la un fan "Vorbeşti la chestia [teaserul] de pe Vine? Mai încearcă odată"

În paralel, într-o declaraţie oficială, Bethesda a declarat "O bună parte din echipa noastră a început să lucreze în pre-producţie la următorul nostru proiect, iar acest joc va avea nevoie de atenţia întregii echipe pentru a deveni cel mai mare şi cel mai serios proiect al nostru."

Ieri, cel de-al doilea trailer a fost dezvăluit, tot pe Vine. De data aceasta, mai multe floarea soarelui ard încet, în timp ce în fundal stă un bărbat căruia nu i se vede chipul.

Un al doilea val de speculaţii sugerează că jocul ar putea fi un nou Wolfenstein. Argumentele care suportă această sugestie sunt destule, achiziţia domeniului Wolfenstein.com anul trecut; faptul că studioul Machinegames [Zenimax Sweden] lucrează la un joc care se foloseşte de engine-ul id Tech 5.

Natură criptică a trailerelor a amintit internetului că Shinji Mikami, creatorul seriei Resident Evil, lucrează la un joc survival-horror, Zwei, pentru Bethesda.

Bineînţeles, nimic din toate astea nu înseamnă nimic, trailere criptice şi campanii bizare de marketing nu sunt străine industriei. Publisherii au o relaţie bizară cu noi, audienţa. Uneori ne păcălesc, alteori ne oferă mai mult decât este nevoie, şi în puţine cazuri, doar un pic cât să fim interesaţi. Dacă Bethesda are ceva importat de anunţat, rămâne de văzut, dar un lucru este sigur, cele două teasere mi-au stârnit interesul.

Cele mai citite