Eveniment Oracle și Maguay, destinat soluțiilor de stocare

Maguay a organizat, împreună cu Oracle, un eveniment dedicat prezentării soluțiilor pentru infrastructura de stocare, destinate atât companiilor medii, cât și firmelor mari și instituțiilor publice.

În data de 16 aprilie 2013, în cadrul Hotelului Hilton s-a desfășurat evenimentul "Soluții inteligente de stocare". Specialiștii Oracle și Maguay, prezenți la eveniment, au vorbit despre importanța sistemelor de stocare, securitatea bazelor de date și beneficiilor pe care le pot obține participanții din parteneriatul Oracle – Maguay.

Maguay-logo

„Parteneriatul între Maguay și Oracle a demarat în urmă cu 10 ani și este unul dintre cele mai importante ale companiei noastre. Complexitatea soluțiilor, solicitate de clienții noştri, a impus să ne îndreptăm către cei mai importanți generatori de tehnologie la nivel mondial. Maguay a țintit parteneriatele directe, fiind în avantajul clienților noștri să beneficieze de cea mai nouă tehnologie, oferită cu suportul direct al producătorului. În parteneriatul cu Oracle, Maguay vine cu expertiza proprie, relevantă în domeniul infrastructurilor de tip server și storage.", a declarat Corvin Pughin, Director Comercial Maguay.

„Pornind de la nevoile reale ale utilizatorilor, educând și inovând piața locală, am oferit în cei 20 de ani de activitate soluții performante la un excelent raport preț/performanță, integrând întotdeauna cele mai noi tehnologii disponibile. Urmând această viziune, am reușit mereu să ne atingem obiectivele propuse.", a completat Corvin Pughin, Director Comercial Maguay.

„Ne bucurăm să avem un partener precum Maguay, cu o experiență foarte mare în zona de infrastructură hardware și software, capabil să implementeze soluții complexe. Avem convingerea că acest eveniment este un pas important în creșterea vizibilității portofoliului de produse şi soluţii Oracle în România și va duce la întărirea parteneriatului cu Maguay, în calitate de Oracle Gold Partner." a declarat Florin Drăgănescu, Alliance & Channels Director, Oracle România.

Prezentările din cadrul evenimentului, susținute de reprezentanții Oracle, s-au axat pe prezentarea strategiei pe care o are Oracle în privința echipamentelor de stocare, enumerarea avantajelor acestor sisteme și a securității bazei de date.

Prezentarea Maguay, de la finalul evenimentului, a pus accentul pe integrarea sistemelor de stocare Oracle cu servere Maguay și a inclus câteva soluții hardware și software cu prețuri orientative. Soluțiile prezentate se adresează companiilor mici şi mijlocii, corporaţiilor, dar și instituțiilor publice.

Cele mai citite