HP este lider în industria staţiilor grafice

HP îşi consolidează poziţia de lider şi acoperirea vastă a pieţei în industria de media şi entertainment, cu soluţii care generează inovaţie şi performanţă pentru cei mai exigenţi clienţi din lume, în cadrul Expoziţiei Asociaţiei Naţionale a Distribuitorilor TV, care a avut loc la Las Vegas pe 7 aprilie.

Staţiile grafice HP asigură înaltă performanţă profesioniştilor creativi din industria de media şi entertainment, care activează sub presiunea termenelor limită, permiţându-le să realizeze orice, de la efecte vizuale pentru următorul blockbuster realizate în marile studiouri, până la cele realizate de editori premiaţi la Oscar, dar care lucrează de acasă.

HP lucrează împreună cu Fusion-io pentru a integra volumul mare de informaţii Fusion ioFX în gama de staţii grafice. Acesta este cel mai recent exemplu al angajamentului HP pentru dezvoltarea de soluţii inovatoare şi îmbunătăţirea performanţei în special pentru segmentul de media şi entertainment.

"Consider că HP este una dintre cele mai bune companii de tehnologie din lume, de aceea sunt încântat să văd că HP şi Fusion-io colaborează pentru a obţine noi progrese în arhitectura staţiilor grafice IT," a declarat Steve Wozniak, chief scientist, Fusion-io " Fusion ioFX aduce împreună inteligenţa abordării Fusion-io cu staţiile grafice incredibile de la HP, sporind performanţa aplicaţiilor la precizia tehnologică pentru care este recunoscută compania HP în întreaga lume."

 

iofx

 

Cele mai citite