Batman: Arkham Origins va avea multiplayer

Cel de-al treilea joc din seria Arkham, Batman: Arkham Origins, va fi primul care va beneficia de multiplayer, dezvăluie un raport neoficial.

Batman Arkham Origins Logo În ultimele luni, mai multe jocuri s-au trezit dintr-o dată cu multiplayer (Tomb Raider, Dead Space, God of War), chiar dacă nu aveau nevoie de unul. Aparent Arkham Origins va beneficia de propriul său modul, dacă ar fi să credem sursele care au raportat aceste zvonuri pentru Kotaku. Sursele sunt cele care au oferit detalii despre titlul jocului şi tema "Crăciunului" acum câteva săptămâni în urmă (ambele fiind confirmate mai târziu de Gameinformer). Jucătorii vor avea ocazia să între în pielea unor ticăloşi din universul Batman, având sarcina să îi prindă pe Batman şi Robin.

Printre ticăloşii oferiţi la pachet includ Killer Croc, Deadshot, Firefly, Black Mask, Deathstroke şi „un fel de Electroman" – foarte probabil Electrocutioner. Nu este cunoscut dacă Batman/Robin vor fi la rândul lor, controlaţi de jucători sau de AI. Este foarte probabil ca să existe o mecanică de rotaţie (o rundă Batman, o rundă Deathstroke/Blackmask/Firefly s.a.m.d.).

Pentru moment, Warner Bros nu a avut nimic de declarat, iar raportul nu este nimic altceva decât un "zvon de încredere".

Warner Bros a confirmat că Batman: Arkham Origins va fi pregătit pentru lansare pe 25 Octombrie pentru Wii-U, Playstation 3, Xbox 360 şi PC. Un spin-off, Batman: Arkham Origins Blackgate, va fi lansat în aceeaşi perioadă pentru 3DS şi Playstation Vita.

Cele mai citite