Humble Double Fine Bundle este valabilă

Un nou humble-bundle, un pachet în care fiecare plăteşte cât vrea, este valabil, incluzând jocuri precum Costume Quest, Psychonauts şi Stacking, cu opţiunea de a cumpăra Brutal Legend şi pre-comanda Broken Age.

Humble Double Fine Bundle

Da, dacă nu este evident, Double Fine Games au pregătit un Humble Bundle. Double Fine Humble Bundle este valabilă de ieri, permiţând fanilor să plătească cât vor, fie că este un leu, fie că este 200. Jocurile din pachet sunt Psychonauts, Costume Quest şi Stacking, pentru orice suma oferită, iar pentru cei care plătesc mai mult decât media [în acest moment 7.90$ sau aprox. 25 lei] vor debloca şi Brutal Legend. Peste 35 de dolari [115 RON] înseamnă o precomandă a jocului adventure Broken Age, cunoscut până nu de curând drept Double Fine Adventure, numele folosit în campania de pe Kickstarter. Pentru 70$ [230 RON] sau mai mult, tot pachetul, inclusiv un tricou va deveni valabil.

Humble Bundle păstrează tradiţia sa, oferind jocurile complet fără DRM, valabile pe orice platformă, Windows, Mac şi Linux, iar pentru mai mult de 1$ şi coduri pentru Steam pe lângă varianta fără DRM. Cei care vor achiztiona jocurile vor mai avea şi posibilitatea să decidă cine va folosi banii: o parte din bani pot ajunge la Double Fine pentru a ajuta la producţia noului lor joc, fonduri de caritate fie pentru Child's Play ori fundaţia Electronic Frontier, sau pentru organizatori, care folosesc o parte din aceste fonduri pentru a administra şi promova bundle-urile.

Peste 65000 de bundles au fost vândute până acum, cumulând aproximativ 520.000 de dolari, cu 2048 dolari fiind cea mai ridicată contribuţie de până acum. Double Fine Humble Bundle va fi valabilă până pe data de 20 Mai.

Cele mai citite