VONINO a lansat Q8, o tableta quad-core cu 3G încorporat

VONINO a lansat, pe piaţa românească, cea mai puternică tabletă 3G. Q8 este numele celei mai noi variante quad-core din portofoliul producătorului american, aceasta fiind vârful de lance al gamei de produse bazate pe sistemul de operare Android.

Vonino Q8 se distinge prin tehnologia 3G încorporata, modulul GPS, procesorul Quad-Core Snapdragon S4, care rulează la viteze de până la 1.2GHz, memoria RAM de 1GB şi sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean, toate fiind accesibile prin intermediul unui display IPS capacitiv, multitouch, de 8.0 inch, cu rezoluţia de 1024x768 pixeli.

Vonino Q8

Vonino Q8 este în prezent singurul produs disponibil pe piaţă, dotat atât cu tehnologia 3G, căt şi cu un performant procesor Quad-Core Snapdragon S4.

Vonino este una dintre principalele companii OEM / ODM care lucrează cu lideri din retail-ul internaţional pentru crearea celor mai noi şi performante produse. Acestea sunt proiectate în Statele Unite şi Asia, iar apoi sunt asamblate în China, fiind distribuite în peste 50 de ţări, pe 4 continente.

Produsele Vonino sunt disponibile acum şi în România, prin intermediul Advanced Technologies. Răzvan Vasile, propietarul Advanced Technologies, şi unul dintre acţionarii minoritari ai VONINO, spune că "anul acesta compania americana a intrat pe un numar de 10 noi pieţe de desfacere, dintre care Australia, Grecia, Italia, Croatia şi Bulgaria". Acesta se aşteaptă la dublarea vânzărilor, cu o cotă de peste 400.000 unităţi anual.

VONINO Q8 este disponibilă la un preţ de 899 lei.

Cele mai citite