Asus Echelon review - Audio camuflat

Confort

Echelon mi s-a parut foarte confortabil, printre cele mai placute casti de gaming pe care le-am folosit. Desi nu exista foarte multa captuseala, pe banda, aceasta este destul de lata, cu destula suprafata pe care sa fie distribuita greutatea, asa ca Echelon nu apasa greu pe cap. Interiorul cupelor este bine captusit, cu piele moale (mie mi s-a parut sintetica, dar ASUS jura ca e piele autentica "de inalta calitate") cu spuma memorizanta in interior. Din nefericire cupele nu sunt foarte adanci, ceea ce inseamna cala volumuri mai mari veti simti difuzorele cum va ating varfurile urechilor. 

Deschiderile cupelor sunt ovale, cu cea interioara fiind dreapta, desi are destul loc si urechile printului charles. Desi cupele nu pivoteaza dintr-o parte in alta, nu veti resimti apasari si disconfort de la presiunea acestora cu Echelon.

Pielea proteica folosita de ASUS este similara cu cea de pe castile Vulcan sau Razer Tiamat. E un strat lucios si forarte subtire care este moale la atingere si se muleaza pe ureche. Singura obiectie pe care o pot aduce captuselii este ca pare a fi lipta, si deci nu poate fi inlocuita. 

« Prev
4/6 Next »

Cele mai citite