Fractal Design ARC XL review - spatiu bine organizat

Sistem

 

Model

Details

CPU

Intel Core i7-970

@ 4.2GHz

Cooler

Phanteks PH-TC14PE

1x 140mm fan

Motherboard

Asus Rampage III Extreme

 

RAM

12GB G.SKill Ares DDR3-1600

 

Storage

Kingston SSDNow 200 V+ 120GB

Intel AHCI

Video cards

Sapphire R9 280X Vapor-X 1070/1550

Catalyst 13.12

Monitor

Dell U2412M

 

PSU

Antec HGC-520M

 

 

Metodologie

Sistemul porneste Windows-ul si apoi ramane in Idle pentru aproximativ 30 de minute. Testul de load va dura aproximativ 5 minute, urmat de o perioada idle pentru inca 5 minute. Cele mai inalte temperaturi pentru procesor, placa video si placa de baza vor fi inregistrate atat in idle cat si in load.

Load-ul este facilitat prin Prime95 si Furmark. Temperaturile sunt masurate de catre Real Temp 3.7 pentru CPU, MSI Afterburner pentru placa video si SpeedFan 4.49 pentru placa video.

Zgomotul inregistrat de carcasa a fost inregistrat cu toate celelalte ventilatoarele pentru CPU, VGA si chipset la minim, in asa fel incat sa nu interfereze cu instalarea.

Instalare Hardware

Fractal Design ARC XL are un interior extrem de user-friendly in asa fel incat instalarea nu cauzeaza nici un fel de dificultate. Toate sururburile necesare sunt in pungulite separate dupa tip. Pur si simplu nu o poti da in bara.

Fractal Design ARC XL system

Este destul de mult pentru cable management, asa ca daca sursa are cablu destul de lung atunci vei putea routa totul prin spatele placii de baza poti ascunde tot haosul.

Fractal Design ARC XL cable management

Ideea SSD-ului in spate este si ea la randul sau destul de utila.

« Prev
4/6 Next »

Cele mai citite