QNAP a lansat noua unitate Silent NAS HS-251

QNAP a lansat noua unitate Silent NAS HS-251, echipată cu hardware puternic, o gamă largă de aplicații multimedia, transcodare video Full HD și conectivitate HDMI. Cu o carcasă stilată și compactă, fără ventilator, HS-251 este alegerea perfectă pentru cei care doresc un NAS silențios pentru acasă.

Odată cu HS-251, QNAP oferă un NAS modern și silențios, ce se integrează perfect lângă consolele de jocuri și televizoarele de ultimă generație. Având ieșire HDMI și un procesor Intel dual-core, Silent NAS HS-251 este un server complet pentru stocarea datelor în rețea, oferindu-le utilizatorilor putere, conectivitate și aplicații, ce pun în valoare un adevărat centru de divertisment digital. Silent NAS HS-251 dispune de o ieșire HDMI ce permite conectarea la televizoarele de ultimă generație sau la amplificatoarele Hi-Fi, iar utilizarea HD Station oferă cea mai bună experiență multimedia.

HD Station transformă modelul HS-251 într-un centru de divertisment, beneficiind de un player XBMC. Utilizatorii se pot bucura de filmele, muzica și fotografiile stocate pe HS-251, pot urmări materiale de pe YouTube și să navigheze pe internet, cu ajutorul aplicației mobile Qremote sau a perifericelor compatibile MCE. Grație capacităților de transcodare online și offline, NAS-ul silențios devine cel mai bun partener pentru divertismentul multimedia.

Qnap Silent NAS HS-251

HS-251 poate converti fișierele video, în formate ce pot fi rulate fluid pe dispozitivele mobile și televizoarele smart, permițând totodată mai multor echipamente să ruleze diferite filme stocate pe unitate. Utilizatorii pot accesa filmele selectând rezoluția potrivită prin intermediul aplicațiilor File Station, Video Station sau Qfile, chiar și atunci când se află în locații cu acces limitat la internet.

Împreună cu sistemul de operare QTS 4.1, HS-251 este ușor de instalat și administrat pentru utilizarea zilnică. Având o interfață intuitivă, organizarea, partajarea, sincronizarea și salvarea fișierelor este ușoară și nu necesită un proces de învățare. Gama largă de aplicații mobile permite accesarea datelor de pe HS-251, de oriunde și oricând.

HS-251 are o carcasă din aluminiu, iar arhitectura fără ventilator îi păstrează interiorul curat, fără praf și fără probleme de fiabilitate, pe parcursul utilizării de lungă durată. Unitatea permite instalarea a două unități de stocare, cele mai bune performanțe fiind obținute cu SSD-uri sau cu hard diskurile din seriile WD R și Seagate NAS.

Specificații Silent NAS HS-251:

  1. Design Set-top
  2. două sertare
  3. procesor Intel Dual-Core 2.41 GHz
  4. memorie RAM 1GB DDR3L
  5. SATA HDD/ SSD, hard disk-uri hot-swappable
  6. 2 porturi USB 3.0
  7. 2 porturi LAN Gigabit
  8. ieșire HDMI

 

Cele mai citite