ASUS RoG Swift PG278Q G-Sync monitor review - Primul monitor RoG

Pret

Este destul de clar ca PG278Q nu e un monitor ieftin, iar considerand ca e primul din specia lui, pretul mai creste un pic. S-ar putea sa mai scada din pret cand alte monitoare G-Sync or sa apara pe piata, dar pentru moment, RoG Swift PG278Q este valabil la pretul de 3999RON.

Concluzie

Primele mele impresii legate de ASUS RoG Swift sunt foarte pozitive. Primul monitor Republic of Gamers este un produs premium, si unul dintre cele mai bune produse RoG de pe piata. 

Amestecand G-Sync, un refresh-rate de 144Hz,  o rezolutie de 1440p, si un design atractiv, monitorul pare a fi o oferta interesanta. Sigur, panoul TN nu e neaparat perfect pentru culoare si fidelitate, IPS still fiind cel mai capabil in acest departament, dar pentru pixel-response si viteza, e clar cea mai buna optiune existenta. In mare, PG278Q este unul dintre cele mai bune monitoare de gaming.

Asta ar putea sa se schimbe in viitorul apropiat (ACER parca a anuntat un monitor 4K si 120Hz cu G-Sync in Mai), dar pentru moment, nu e nimic care sa se compare cu performanta lui PG278Q.

 

Pros Cons

 

- Experienta de Gaming excelenta;
- G-Sync;

- Calitatea imaginii excelenta pentru un panou TN;

 

- Unghiuri de vizualizare limitat;
- Connectivitate numai prin DisplayPort

 

SCOR

 
Calitatea constructiei

9.0 8.7 Calitatea Imaginii
8.2

 
Consum

8.5 Design
9.0


Trasaturi

9.0  Pret
8.6
« Prev
5/5 Next

Cele mai citite