Gamdias Hebe M1 RGB review - Un bass zguduitor

Testare

Am "testat" Hebe M1 folosind cateva FLAC-uri. Track-urile selectate ar trebui sa imi dea o impresie a sunetului acestor casti, cu melodii ce contin un amestec de joase, medii si inalte, sau folosind excesiv una din ele. In cadrul acestor teste, de ascultare subiectiva, nu numai ca ajung sa compar Hebe M1 cu alte casti de gaming, dar uneori si cu o pereche mai capabila precum Audio Technica MSR7.

Descriu experienta in detaliu, si in timp ce sunt destul de sigur ca auzul meu este  precis, trebuie sa pun un mare disclaimer de "Subiectivitate" pe rezultate.

Odata ce am terminat experienta de ascultare a playlist-ului clasic folosit in testare, am verificat cum se descurca Hebe M1 cu alte forme de media, pe scurt zis - ascultat Defenders pe Netflix.

Totusi, performanta de gaming este importanta, asa ca am mai pregatit un playlist de jocuri, de la PuBG, CounterStrike: Global Offensive, la ceva mai calm precum Pyre sau Hellblade: Senua's Sacrifice, jocuri care sa contina jocuri cu o multime de efecte sonore, o gramada de dialog sau muzica orchestrala.

Comfort

Desi sunt extrem de mari, Hebe M1 sunt o pereche destul de comfortabila. Pernitele sunt extraordinar de moi, iar headband-ul nu aplica foarte multa presiune pe cap. De fapt, asta ar fi cam singura problema, faptul ca nu sunt destul de stabile, si daca faci un pic de miscare, este posibil sa le simti cum aluneca de pe urechi.

Acestea fiind spuse, daca stai fixat in fata unui PC, si nu te misti prea mult, atunci este posibil sa uiti ca ai aproape 250g pe cap.

« Prev
4/6 Next »

Cele mai citite