XPG Emix H30 review - un pachet complet

Pret

XPG H30 este varful de linie a castilor celor de la Adata, iar pretul acestora arata acest lucru. Acestea vor fi disponibile pe piata in cursul acestei luni la un pret recomdat de aproximativ 850RON. Pentru acest pret, sunt destul de multe modele pe piata, si multe care sunt mai performante - desi nu ofera la fel de multe optiuni.

In incheiere

Odata ce solutiile audio sunt extraordinar de multe pe piata de gaming, XPG Emix H30 o sa aiba ceva dificultate sa isi gaseasca locul. Este o pachet destul de mare, care ofera o solutie completa: stand, amp, si o pereche de casti. Cu acestea fiind spuse, nu pot spune ca oferta nu are dificultati destul de serioase in a face fata competitiei. La pretul sau, sunt o multime de alte casti cu sunet mai capabil si o calitate a constructiei mai solida.

In realitate, majoritatea celorlalte solutii audio deja considerate capabile, precum Cloud si Cloud 2 de la HyperX sau Steelseries Arctis 5 - sunt mai ieftine. Cu acestea fiind spuse, acestea nu ofera un pachet la fel de complet, si nu vin cu la fel de multe optiuni. 

Pros Cons
 - Pachet complet (amp, stand, casti);
- Fara nici un fel de driver;
-  USB hub;
- Comfortabile;

- Foarte mult bass;
- Sunet relativ mediocru;
- Constructia ar putea fi imbunatatita;

SCORE

Calitatea constructiei 7.8 7.7 Sunet
6.0
Comfort 9.0 Microfon
8.5
Pachet  9.0
Pret
7.3



 

 

 

 

« Prev
5/5 Next

Cele mai citite