XPG Emix H30 review - un pachet complet

Testare

Am "testat" H30 folosind cateva FLAC-uri din colectia personala. Track-urile selectate ar trebui sa imi dea o impresie a sunetului acestor casti, cu melodii ce contin un amestec de joase, medii si inalte, sau folosind excesiv una din ele. In cadrul acestor teste, de ascultare subiectiva, nu numai ca ajung sa compar XPG H30 cu alte casti de gaming, dar uneori si cu o pereche mai capabila precum Audio Technica MSR7 sau Sennheiser HD600.

Descriu experienta in detaliu, si in timp ce sunt destul de sigur ca auzul meu este precis, trebuie sa pun un mare disclaimer de "Subiectivitate" pentru rezultate / impresii.

Odata ce am terminat experienta de ascultare a playlist-ului clasic folosit in testare, am verificat cum se descurca H30 cu alte forme de media, pe scurt zis - uitat la cateva seriale pe Netflix in timp ce testam castile.

In cele din urma, performanta de gaming este importanta, asa ca am mai pregatit un playlist de jocuri, de la PuBG, CounterStrike: Global Offensive, la ceva mai calm precum Divinity: Original Sin 2 sau Hellblade: Senua's Sacrifice, jocuri care sa contina jocuri cu o multime de efecte sonore, o gramada de dialog sau muzica orchestrala.

Comfort

Dupa cum am scris cateva randuri mai sus, desi H30 este o pereche de casti destul de masiva, este relativ comfortabila. Pernitele sunt extraordinar de moi, iar headband-ul nu prea aplica presiune pe cap. Acesta este si motivul pentru care, daca faci chiar si un pic de miscare, este posibil sa le simti cum aluneca de pe urechi.

« Prev
3/5 Next »

Cele mai citite