MSI Aero, Gaming, Sea Hawk, Lightning – cum alegi placa grafica potrivita

 

MSI Armor

Armor este prima serie orientata către gameri, beneficiind de cooler-ul ARMOR 2x, o soluție mult mai buna decât răcirea de referință.

Coloristica este alb-negru, ceea ce se îmbină perfect cu plăcile de baza MSI Krait, făcând o echipa excelenta, atât din punct de vedere estetic, cat si funcțional.

MSI Armor set

Seria beneficiază de scutul metalic, care acoperă aproape complet partea frontala a PCB, fiind responsabil cu răcirea memoriilor si VRM-ului, respectiv cu împiedicarea îndoirii plăcii. VRM-ul este compus din 10 faze si utilizează componente Military Class 4, un standard respectat de producator.

Sistemul ARMOR 2x este compus dintr-un radiator monobloc, străbătut de 3 conducte din cupru (diametru 8mm), care traversează baza nichelata si vin in contact direct cu GPU.

msi armor cooler

Lamelele sunt dispuse astfel încât sa direcționeze fluxul de aer către zonele pe unde trec conductele, obținând astfel o răcire mai buna si mai puțin zgomot de la cele 2 ventilatoare TORX. Tehnologia Zero Frozr contribuie la menținerea liniștii, oferind zero rotații pentru zero zgomot, atâta timp cat GPU nu trece de 60C.

Plăcile Armor au o grosime care ocupa 2 sloturi in carcasa, fiind mai subțiri decât suratele din seriile superioare. In plus, nu beneficiază de iluminare si nici de backplate pe spate, aspecte ce contribuie la preț, dar si la atractivitate, după părerea mea.

Departamentul Armor a primit recruți NVIDIA GTX 1060 – 1080 Ti si AMD RX 550 – 580. Exista si modele supra tactate de MSI, pe care le recunoașteți după sufixul OC, din denumire.

 

« Prev
3/7 Next »

Cele mai citite