Diablo 3: Patch 1.0.4 si schimbarea itemurilor legendare

  • Published in Stiri RPG

Legendarele vor parea unice

 Pana la urma itemurile legendare din joc nu erau destul de unice, de speciale. Diablo 2 reusea foarte usor sa adauge varietate si sa faca itemurile unice sa para, unice. Legendarele de acum le-au luat locul, dar din nefericire, nu si rolul. Raritatea itemurilor, plus culoarea ar trebui sa insemne ceva special, ceva care nu sa fie doar un wand sau un mace. Un item intr-adevar legendar, ar trebui sa aibe o reputatie, o istorie in spate.

O parte din aceasta senzatie vine din echiparea itemelor, si sa vezi ca sunt speciale, in mod normal prin design-ul unic care le diferentiaza de alte itemuri. Din acest punct de vedere Blizzard a reusit aceasta parte, iar 1.0.4 va mai adauga un pic de impact, pentru ca legendarele de alta data sa arate, vizual, cat de speciale sunt.

Mai bine de 50 de efecte vizuale au fost adaugate fiecarui item legendar. Mai jos sunt cateva luate de pe site-ul oficial Diablo 3-Us:

 

Lidless Wall

Jucatorii vor putea sa se razbune pe grupurile rare de inamici sau campioni prin introducerea noilor afixe prin itemurile legendare. Itemul de mai sus este doar un exemplu.

 

The Tormentor

 

Similar cu abilitatea enchantress-ului, acest staff va permite convertirea inamicilor

 

Fire Walkers

 

In afara de faptul ca pamantul va arde in urma ta, acesti bocanci vor permite crearea unor capcane destul de interesante.

 

Pox Faulds

 

Pe langa itemurile serioase exista si cateva adaugiri mai amuzante, precum pantalonii de acestia care vor oferi un bonus... mai special.

 

 

Pe langa noile itemuri, cele vechi primesc la randul lor cateva update-uri considerabile. Mai exact:

 

Skycutter1 Skycutter2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O coloana gigantica de lumina loveste pamantul si invoca un inger sa lupte alaturi de tine.

 

Maximus Maximus1

 

 

Aceasta sabie are posibilitatea sa invoce un demon care sa lupte alaturi de tine – cu o mica intorsatura. Acest demon are afix-ul Fire Chain atasat de caracterul tau.

« Prev
2/7 Next »

Cele mai citite