Biletele pentru Blizzcon valabile luna aceasta

Blizzard a confirmat că biletele pentru cea de-a şaptea convenţie BlizzCon vor fi valabile în cursul lunii acesteia.

Pe lângă biletele standard, studioul a indicat că un număr limitat de invitaţii vor fi dedicate exclusiv pentru un dineu Blizzcon, înaintea evenimentului oficial. Acestea pot fi achiziţionate după data de 1 Mai la preţul de 500 de dolari [1720 RON] bucata, iar banii vor fi donaţi Spitalului de Copii din Orange County. În cadrul dineului, invitaţii vor avea ocazia să discute cu personalul Blizzard înaintea convenţiei oficiale. Numărul este limitat, însumând numai 200 de invitaţii şi evident include şi accesul la evenimentul principal.

Biletul standard pentru eveniment va putea fi cumpărat de pe site-ul oficial Blizzcon pe data de 24 Aprilie şi 27 Aprilie ora 10:00 PST [oră 18:00GMT sau 20:00 EST] la preţul de 175 de dolari [600 RON].

CEO Blizzard Mike Morhaime a declarat "Ne bucurăm de oportunitatea să petrecem timpul cu jucătorii noştri la Blizzcon şi intotdeauna a fost grozav să vedem cea mai mare comunitate de gameri de pe pământ, invadând Anaheim.

Ne pregătim să livrăm două zile de gaming, activităţi şi alte momente distractive şi de abia aşteptam să prezentăm câteva din proiectele interesante la care am lucrat în ultimul timp"

În timpul evenimentului, Blizzard va prezenta ultimele sale demersuri în universurile Warcraft şi Diablo, dar va susţine şi finala recentului anunţat Campionat Mondial de Starcraft II. Cine ştie, este foarte posibil ca anul acesta, publisherul să dezvăluie Titan, zvonitul MMO care ar trebui să ia locul lui World of Warcraft.

Pentru cei care nu vor sau nu au posibilitatea să facă o vizita la Anaheim, un bilet virtual va fi valabil, oferind acces la eveniment prin intermediul unui live-stream, deşi în acest moment, preţul şi valabilitatea acestuia nu au fost stabilite de Blizzard.

BlizzCon Logo

Cele mai citite