Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

O scurta incursiune pe taramul audiofilului, gratie ASUS si Jack-Fi.ro / Audioconcept

Sambata, 5 Iunie 2014, am petrecut cateva ore in showroom-ul celor de la Jack-Fi / Audioconcept. Acestia au organizat un eveniment in care au anuntat inceputul unui parteneriat intre ASUS Romania si Jack-Fi. Astfel linia dedicata audiofililor, ASUS Essence (convertoare DAC si placi de sunet) va fi valabila in cadrul magazinului.

Inainte ca sa inceapa “festivitatile”, am facut turul showroom-ului, unde mi-au fost prezentate amplificatoare, boxe de calitate si amplificatoare. Marci precum Arcam, Naim, Focal, Denon sau Revel, produse dedicate audiofililor erau destul de commune. Pe de alta parte, echipament pentru utilizatorul de zi cu zi, nu era de gasit (asta daca nu iei in considerare JBL).

AudioConcept Focus

In cadrul evenimentului am ascultat si cateva pasaje din albumul lui Electric Brother, “Pe Pamant.” Acesta a facut si o demonstratie live in care a preluat audio-ul live, si cu un pic de editare a modificat complet ceea ce melodia reprezenta. Evident, ASUS a oferit Essence III, DAC-ul lor varf de gama, a fost cel care a sustinut demonstratia.

Dincolo de evenimentul official, au fost o multime de conversatii legate de cabluri, matching si evident cat este de dispus este un audiofil sa achiztioneze echipament in valoare de mii de euro pentru a obtine cea mai adecvata auditie.

Electric Brother

Dupa discursul lui Dan Gheorghe de la Headmania.org, care a reusit sa dicteze subiectele de conversatie pentru restul zilei, am ajuns intr-o camera de auditie. Aici, am ascultat cateva melodii din partea celor de la Dream Theater, folosind echipamentul din dotare pentru o calitate audio care nu este foarte diferita fata de ceea ce am auzi in cadrul unui concert (doar ca suna mai bine).

Experienta a fost destul de interesanta, o scurta plimbare intr-o nisa plina de oameni entuziasmati de calitatea audio cu toate subtilitatile sale, si care sunt dispusi sa isi sacrifice portofelul pentru asta.

Falcon Electronics a anunțat un nou parteneriat cu Parrot

Falcon Electronics a anuntat un nou parteneriat cu Parrot, una dintre cele mai cunoscute companii producatoare de quadracoptere si dispozitive wireless.

Anuntul parteneriatului a fost facut in cadrul evenimentului „Tehnologiile Smart si modul in care ne influenteaza viata", organizat de Falcon Electronics Joi, 3 Aprilie. La eveniment a participat Emeric Langelier, directorul de vanzari Parrot pentru Europa de Est, care a prezentat cele mai noi dispozitive din portofoliul Falcon.

Parrot aduce pe piata romaneasca Asteroid Smart – prima unitate hands-free auto-multimedia pentru Android.Aceasta beneficiaza de portalul Asteroid Market ce ofera o multime de aplicatii personalizate pentru utilizarea la volan.

Parrot Asteroid Smart

Castile Zik, semnate de designerul francez Philippe Starck, sunt o pereche wireless, doldora cu tehnologie, de la touchpad-uri pe cupe si Active Noise Cancellation(ANC), la aplicatii specifice pentru Android ce controleaza aproape fiecare aspect ale castilor.

Parrot ZIK

Sistemul de monitorizare a plantelor, Flower Power, masoara patru parametri esentiali: lumina, temperatura, fertilizare si umiditatea solului. Dispozitivul face comparatie intre datele inregistrate si parametrii inscrisi in baza de date Parrot care contine 7000 de specii de plante si trimite notificari prin telefonul mobil sau tableta.

Parrot Flower Power

AR Drone II, a doua editie a quadracopterului pilotat prin Wi-Fi, lansat in 2012. Cea mai recenta versiune a acestui produs, AR Drone II Power Edition, ofera aproximativ 36 de minute de autonomie de zbor gratie celor doua baterii HD incorporate.

Parrot AR DroneII

Pana la sfarsitul anului, Parrot va aduce pe raft si o gama de drone prezentate anul acesta la CES, inclusiv robotelul insectoid Jumping Sumo, capabil de salturi de pana la 80cm inaltime si rasuciri instante de 180 de grade, cat si miniaturizatul quadracopter MiniDrone.

IT Camp – conferință premium pe tehnologii Microsoft

CodeCamp și ITSpark organizează cea de a treia ediție a Conferintei IT Camp în perioada 23-24 mai 2013 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, conferință adresată profesioniștilor implicați în implementări de tehnologie Microsoft și managerilor cu rol decizional, ce doresc să fie la curent cu ultimele tehnologii din domeniul IT, să-și îmbogățească cunoștințele tehnice și care urmăresc participarea la training-uri cu adevărat eficiente, bazate pe tehnologiile disponibile astăzi.

Tudor Damian, co-organizator IT Camp: "Suntem încântați să urmărim creșterea vizibilă a calității conferinței (speakeri, sesiuni) precum și a interesului manifestat de comunitatea IT. Atât în urma efortului depus, cât mai ales mulțumită sponsorilor locali, IT Camp a reușit să devină deja un eveniment de referință în regiune."

ITCamp-logo

Ca și în anii precedenți, organizatorii au pregătit două zile în care dezvoltatorii, profesioniștii IT și arhiecții pot beneficia de peste 30 de sesiuni tehnice, prezentate de peste 25 de speakeri locali și internaționali. Între aceștia, trei experți cu titul de Microsoft Regional Director (Tim Huckaby, RD și MVP, numit de către presa de specialitate un "pionier al revoluţiei Smart Client"; Martin Kulov, RD și MVP; Ciprian Jichici, RD și MVP), Peter Leeson, CMMI Specialist și peste 20 de experți cu titlul Microsoft Most Valuable Professional (MVP), o parte din ei fiind speakeri internaționali (Raffaele Rialdi, Developer Security MVP; Andy Cross, Windows Azure MVP; Tobiasz Koprowski, SQL Server MVP etc.).

Conferința acoperă teme de interes general precum Hyper-V, Office 365 și Private & Public Cloud pentru profesioniștii IT, Windows Azure și platforme si tipuri de cloud, WinRT, HTML 5 pentru dezvoltatori, iar pentru arhitecți Intelligent Evolution, Agile Metrics, și multe altele. Conținutul va fi organizat pe trei track-uri paralele (pentru arhitecți, dezvoltatori și profesioniști IT), adresând probleme și nevoi specifice fiecărei audiențe.

Până pe data de 21 aprilie 2013, taxa de participare "Early Bird" la conferință este de 375 lei şi include accesul la toate sesiunile din cadrul conferinței, precum și toate costurile legate de participare. După data de 21 aprilie 2013, taxa de participare la conferință se va putea achiziționa la preț întreg, și anume 500 lei. Pe parcursul întregului eveniment se vor organiza concursuri cu premii surpriză, iar după eveniment participanții vor avea acces exclusiv la înregistrările video ale tuturor prezentărilor, în cazul în care nu au reușit să ajungă la toate sesiunile de interes.

Prima ediție a conferinței IT Camp a avut 21 de sesiuni tehnice și s-a desfășurat pe două track-uri paralele (Dev și ITPro), înregistrând puțin peste 200 de participanți. Conținutul a fost prezentat de speakeri locali și internationali, printre care Paula Januszkiewicz și Stephen Forte. IT Camp 2012 a văzut trecerea la formatul curent de 3 track-uri (Private & Public Cloud, Development & Mobile și Arhitecture & Best Practices). Cei aproximativ 300 de participanți au asistat la prezentările unor speakeri de renume, cum ar fi Tim Huckaby, Lino Tadros și Martin Kulov.

Biletele pentru Blizzcon valabile luna aceasta

Blizzard a confirmat că biletele pentru cea de-a şaptea convenţie BlizzCon vor fi valabile în cursul lunii acesteia.

Pe lângă biletele standard, studioul a indicat că un număr limitat de invitaţii vor fi dedicate exclusiv pentru un dineu Blizzcon, înaintea evenimentului oficial. Acestea pot fi achiziţionate după data de 1 Mai la preţul de 500 de dolari [1720 RON] bucata, iar banii vor fi donaţi Spitalului de Copii din Orange County. În cadrul dineului, invitaţii vor avea ocazia să discute cu personalul Blizzard înaintea convenţiei oficiale. Numărul este limitat, însumând numai 200 de invitaţii şi evident include şi accesul la evenimentul principal.

Biletul standard pentru eveniment va putea fi cumpărat de pe site-ul oficial Blizzcon pe data de 24 Aprilie şi 27 Aprilie ora 10:00 PST [oră 18:00GMT sau 20:00 EST] la preţul de 175 de dolari [600 RON].

CEO Blizzard Mike Morhaime a declarat "Ne bucurăm de oportunitatea să petrecem timpul cu jucătorii noştri la Blizzcon şi intotdeauna a fost grozav să vedem cea mai mare comunitate de gameri de pe pământ, invadând Anaheim.

Ne pregătim să livrăm două zile de gaming, activităţi şi alte momente distractive şi de abia aşteptam să prezentăm câteva din proiectele interesante la care am lucrat în ultimul timp"

În timpul evenimentului, Blizzard va prezenta ultimele sale demersuri în universurile Warcraft şi Diablo, dar va susţine şi finala recentului anunţat Campionat Mondial de Starcraft II. Cine ştie, este foarte posibil ca anul acesta, publisherul să dezvăluie Titan, zvonitul MMO care ar trebui să ia locul lui World of Warcraft.

Pentru cei care nu vor sau nu au posibilitatea să facă o vizita la Anaheim, un bilet virtual va fi valabil, oferind acces la eveniment prin intermediul unui live-stream, deşi în acest moment, preţul şi valabilitatea acestuia nu au fost stabilite de Blizzard.

BlizzCon Logo

Facebook Phone - Eveniment de lansare [LIVE]

Noul smarpthone Facebook, sau mai bine zis acel zvon despre smartphone-ul Facebook este acum un fapt. Evenimentul de prezentare al telefonului va fi difuzat in aproximativ jumătate de oră şi vom afla în curând mai multe detalii despre acesta.

Facebook Phone

S-a discutat multă vreme despre acest subiect, sunt sute daca nu chiar mii de păreri, însă două dintre ele sunt cele mai probabil sa fie reale. Prima este că va fi prezentat şi un dispoyitiv creat in colaborare cu HTC, aşa cum s-a întâmplat şi în trecut, a doua că este vorba doar de o aplicaţie ce se poate instala şi integra cu aproape orice smartphone Android, şi care aduce cu ea o integrare mai completă a contactelor şi a notificărilor de pe platforma de socializare. Noi credem ca ambele variante sunt plauzibile, însă, odată cu voi, vom afla şi noi adevărul.

Aşa cum desigur şi evenimentul a venit pe neaşteptate am făcut tot posibilul să îl puteţi urmări şi voi, aşadar fără prea multe introduceri vă dorim vizionare plăcută.

 

 

Cele mai citite

Error: No articles to display