Far Cry 3: Blood Dragon se întoarce în anii '80

Un stand-alone expansion pentru Far Cry a fost dezvăluit sub numele de Far Cry 3: Blood Dragon, un shooter retro, care iniţial părea a fi o păcăleală de 1 Aprilie.

Far Cry 3 - Blood Dragon

Fiind descris ca un "cyber-shooter kick-ass", jocul pare a păstra conceptul de lume deschisă, specific seriei Far Cry, deşi pare a fi stabilit într-un nou univers (cel puţin aşa pare). Există un site pentru Blood Dragon, care pare a fi scos dintr-un film de acţiune al anilor '90. Descrierea de pe site-ul oficial spune: "Bine ai venit în viitorul prin ochii unei casete video din anii '80. Anul este 2007. Pământul a fost devastat de un război nuclear şi noi căi de pace trebuiesc găsite. O armată americană de cyborgi au găsit o soluţie: O armă biologică aflată într-un ţinut îndepărtat. Un comandat cyborg, sergentul Rex Power Colt a fost trimis să găsească informaţii şi să descopere ce se întâmpla."

Pentru moment, Ubisoft nu a declarat nimic oficial, aşa că tot ce avem la dispoziţie sunt zvonuri, leak-uri "neoficiale" si un site specatculos de colorat. Totuşi, dacă rezumatul este corect, atunci expansion-ul nu pare să se întoarcă înapoi la formatul Far Cry 3, decât dacă nu cumva ne întoarcem înapoi pe Rook Island. Screenshoturile valabile confirmă rezumatul, aşa că ne putem aştepta la un super-soldat robotic, deţinând o varietate masivă de arme capabile sa decimeze armate interminabile de inamici.

Far Cry 3 - Blood Dragon - Screenshot 1 Far Cry 3 - Blood Dragon - Screenshot 2 Far Cry 3 - Blood Dragon - Screenshot 3

Da, iniţial totul părea a fi o farsă, fiindcă dezvaluirea originală a fost făcută pe 1 Aprilie, iar povestea, gameplay-ul şi cadrul par a fi incredibil de ridicole comparabil cu ceea ce Far Cry 3. Acestea fiind spuse, expansion-ul va fi stand-alone, fiind pregătit Playstation 3, Xbox 360, şi PC.

 

Cele mai citite