Batman Arkham Origins anunţat pentru PC, Xbox 360 şi PS3

Warner Bros. a dezvăluit Batman: Arkham Origins, un prequel la cele două jocuri în seria Arkham, în care Batman îl va înfrunta pe super-ticălosul Marvel Black Mask.

Batman Arkham Origins Logo Studioul WB Montreal va folosi engine-ul Unreal modificat de Rocksteady în producţia celorlalte două jocuri. Povestea pare a fi un prequel în care opt asasini, angajaţi de Black Mask, au ajuns în Gotham City în ajun de Crăciun pentru a îl vâna pe Batman. WB Montreal a descris noul Gotham ca un oraş funcţional şi viu, nu un "deşert părăsit".

Cadrul va fi de două ori mai mare decât Arkham City, oraşul fiind împărţit în două. Jumătatea nordică va fi similară cu lumea din Arkham City, dar nu va fi îngrădită de ziduri gigantice cu aromă de închisoare, iar Amusement Mile nu va fi inundat. Partea sudică este New Gotham, o zona mai modernă, cu mulţi zgârie nori. Evident, întregul oraş va fi decorat în spiritul Crăciunului.

Datorită hârtii gigantice, WB Montreal întroduce posibilitatea de fast-travel prin intermediul Batwing. Înainte că nava să poată fi utilizată, jucătorul va trebui să elibereze turnuri hackuite, deblocând posibilitatea de a folosi fast-travel în acel sector. Combat-ul şi stealth-ul rămân neschimbate, deşi există câteva noi jucării, inclusiv o gheară capabilă să facă două ţinte să se îmbrăţişeze rapid şi violent. Noua armă poate fi folosită pentru capcane sau pentru a familiariza inamicii cu ziduri, explozive şi obiecte contondente.

Batman Arkham Origins este produs nou studio, Warner Bros Montreal şi este pregătit pentru lansare pe Playstation 3, PC şi XboX 360 în toamna anului acesta. Tot în development se afla şi un spin-off pentru Playstation Vita, numit Batman: Arkham Origins BlackGate.

Mai jos aveţi câteva imagini graţie GameInformer.

Batman Arkham Origins Batman Arkham Origins2 Batman Arkham Origins3

Cele mai citite