Producţia Whore of the Orient a fost oprită, echipa suferind concedieri în masă

KMM, gigantul de film, jocuri şi televiziune australian, responsabil pentru absorbţia studioului Team Bondi a oprit munca la ultimul proiect al echipei, Whore of the Orient.

Team Bondi a fost în căutare de fonduri pentru publicarea jocului intitulat Whore of the Orient, un thriller 'poliţist' în anii 1936, asemănător din multe puncte de vedere cu L.A. Noire. Din cauza faptului că nu au asigurat un contract cu un publisher, studioul a fost forţat să înceteze producţia jocului, echipa fiind lovită de concedieri în masă. Până nu de curând, Warner Bros. părea interesat de o înţelegere, odată ce logo-ul său apărea pe site-ul oficial. Aparent, acesta şi-a retras oferta "înainte de Crăciun" [conform celor de la Superannuation].

Asta nu înseamnă neapărat că jocul s-a izbit de un zid de cărămidă. Doug Mitchell, reprezentant KMM, a declarat "Whore of the Orient este un joc extraordinar şi o poveste unica, iar noi suntem în căutarea activă a unui învestitor potrivit cu care să putem începe un parteneriat."

Conform unor surse ne-oficiale, un fost-angajat, compania se pregăteşte să semneze un contract cu un publisher în Aprilie.

Whore of the Orient a fost anunţat în 2011, când KMM Interactive căuta oameni pentru un joc pregătit pentru PC şi următoarea generaţie de console, în 2015. Cadrul este Shanghai, anul 1936, un oraş descris ca fiind „cel mai corupt şi decadent de pe planetă". Mai multe detalii nu sunt cunoscute dar este foarte probabil ca povestea să aibă de-a face cu forţele Kuomintang încercând să ţină la distanţă extinderea comunismului în timp ce forţele de ordine vestice încearcă să ţină totul sub control.

Whore Of the Orient

Singurul screenshot oficial al jocului subtil intitulat "Whore of the Orient"

Cele mai citite