Techzone.ro oferă zece invitaţii pentru ReC

  • Published in Concursuri

Techzone.ro pune la bătaie 10 invitaţii pentru finala Romanian eSports Championship (ReC) 2013, de pe 25-26 Mai, la Turbohalle, Bucuresti.

Dacă vrei să fii prezent la marea finală, tot ce trebuie să faci este scris mai jos. O săptămână mai târziu, pe 22 Mai 2013, vom selecta cei 10 câştigători, pe care îi vom anunţa atât pe site, cât şi pe Facebook.

Pentru a va ridica invitaţiile, pur şi simplu va prezentaţi la Turbohalle în 25-26 Mai, cu un act de identitate.

Din nou, pentru a fi eligibili, tot ce trebuie să faceţi este:

• Daţi un like articolului şi paginii noastre de pe Facebook;
• Share articolul mai departe;

Despre ReC

Romanian eSports Competition, este o competiţie aflată la cel de-al treilea sezon, organizată de ComputerGames.ro. Evenimentul are mai mulţi parteneri media, inclusiv Computerblog.ro, Das Cloud, GO4IT, Playtech.ro şi Techzone.ro s.a.m.d. dar şi Rometelecom, care îl va difuza în direct, pentru al doilea an consecutiv, pe canalul Dolce Sport 2 şi site-ul www.dolce-sport.ro.

Calificările pentru această competiţie s-au desfăşurat online, pe o perioadă de 8 săptămâni. Finala va avea loc în Bucuresti, în cadrul Turbohalle. Premiile puse la bătaie, au o valoare totală de 6900 de dolari, fiind împărţite în mod egal pentru cele trei jocuri: League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive şi DoTA 2.

Totodată, Romanian eSports Competition mai promite şi o zonă dedicată spectatorilor dornici să participe la concursuri, organizând competiţii de Starcraft II, FIFA 13 şi Shootmania în cadrul evenimentului.

Romanian-eSport-Championship-3

Cele mai citite