Asus Memo Pad 8 (ME180A) review - O tableta memorabila

Configuratie si soft

Tableta vine cu cu un CPU Rockchip RK3188 Cortex A9 quad-core , un accelerator grafic Mali-400 MP , precum si 1GB de memorie.

Tableta are o capacitate interna de stocare de 16 GB, care se poate extinde la 64 GB cu o placa microSD. ASUS a inclus 16GB de spatiu de stocare in cloud timp de un an pentru utilizatorii tabletei.

Retelistica este acoperita de un adaptor Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth V3.0+EDR cu suport Miracast. De asemenea pe portul microUSB pot fi instalate modemuri 3G. Acest tip de conectivitate nu este inclus insa deja in tableta.

Pe ASUS MeMO Pad 8 ruleaza Android 4.2.2 cu o interfata grafica modificata.

ASUS MeMO Pad 8 about

ASUS MeMO Pad 8 dispune de asemenea si de un mod de citire (Reading Mode), un profil care imbunatateste claritatea textului pe ecran.

ASUS Gallery ofera o varietate de unelte pentru editare foto, sortare si partajare, pentru a crea imagini si albume si a le imparti cu prietenii si familia.

SuperNote este o aplicatie cu care puteti lua notite, si este inclusa in MeMO Pad 8. Poate crea simple texte, dar poate insera si fotografii, video clipuri, si mesaje vocale pentru a complementa textul cu continut multimedia.

 

Metodologie

Pentru a testa performanta tabletei am folosit mai multe benchmarkuri, impartite pe cateva sectiuni: performanta totala, CPU, GPU, si Memorie.

- Performanta totala: AntuTu, Quadrant, Performance Test Mobile

- CPU: CF Bench

- GPU: 3DMark, Basemark X

- Internet: Velamo

- autonomie: Battery Benchmark

« Prev
3/9 Next »

Cele mai citite