ASUS GX1000 gaming mouse – ochii de metal ai vulturului

Performanțe 

Am mai spus-o: sunt puține cazuri în care 8200DPI chiar ar fi folositori. Știu că numărul este impresionant, dar pentru un mouse de gaming numprul acesta nu e atât de important. Ce contează este precizia, iar aici AVAGO 9800 nu este tocmai perfect, deși nici teribil nu e. Există ceva accelerare negativă și latență, dar nu suficient de multă încât să afecteze experiența jocului. 

A te obișnui cu acest mouse este o provocare. L-am folosit timp de 3 săptămâni înainte de a scrie acest review, și știu că eu folosesc mouse-ul cu toată palma, pentru că am niște mâini foarte mari, așa că era evident că voi avea probleme cu un mouse de mprime medie. Dar chiar și așa, mi-a luat mult să mă obișnuiesc cu umflăturile de pe spate și aspectul ciudat de clepsidră.

 

Gaming 

În majoritatea jocurilor, mouse-ul se comportă bine. Senzorul este precis, și nu am avut probleme de tracking nici măcar în Battlefield 4 și Counter Strike.

Pe partea de MMO & RTS am folosit Starcraft 2: Heart of the Swarm, Path of Exile, South Park: The Stick of Truth și, poate pentru că l-am jucat foarte mult, Hearthstone. Mi-ar fi plăcut să văd o aplicație specifică macro în profil options, precum și posiblitatea de a schimba profilurile dintr-o mișcare, fără să mai întorc mouse-ul. 

Cu excepția acestor mici probleme, nu am întâlnit alte aspecte negative importante, pentru că, în apropae oricare aspect, mouse-ul este excelent.

 

« Prev
6/7 Next »

Cele mai citite