ASUS GX1000 mouse review - Ochii vulturului de aluminiu

Performanta

Am zis-o, si o voi mai zice din nou, sunt numai cateva putine cazuri extreme in care 8200DPI ar putea fi folositor. Stiu, numarul este impresionant, dar pentru un maus de gaming, aceasta cifra nu inseamna cine stie ce. Ce conteaza este precizia, iar aici AVAGO 9800 nu este exact perfect, dar nici deplorabil. Exista un pic de accelerare negativa si latenta, dar nu destul cat sa impacteze gameplay-ul.

O adevarata provocare a fost sa ma obisnuiesc cu mausul. L-am avut la indemana timp de vreo 3 saptamani inainte sa scriem aceasta recenzie, si sunt constient ca sunt un utilizator palm-grip cu niste maini destul de mari, asa ca era evident ca voi avea probleme cu un soarec mediu la talie, dar a trecut ceva timp ca sa ma obisnuiesc cu laturile ascutite din spate, si forma sa de clepsidra.

Gaming

In majoritatea jocurilor, mausul se comporta destul de dragut. Senzorul este destul de precis, chiar si in Battlefield 4 si Counter Strike (CS: GO foloseste input raw, iar BF4 are optiunea in meniu) nu pot spune ca am avut probleme dramatice de inregistrare.

Pe partea de MMO si RTS, am folosit Starcraft 2: Heart of the Swarm, Path of Exile, si South Park: The Stick of Truth iar pentru a fi sigur (sau pentru ca am jucat extrem de mult in ultimul timp) Hearthstone. Trebuie sa zic ca macro-uri specifice aplicatiei / optiuni pentru profile este ceva ce mi-ar fi facut placere sa vad, la fel ca si posibilitatea sa trec printre profile cu usurinta, fara sa intorc mausul.

Cu exceptia acestor doua probleme relativ nesemnificatie, nu prea mai am ce sa zic, fiindca in aproape orice alt aspect, mouse-ul pare a fi destul de decent.

« Prev
6/7 Next »

Cele mai citite