ASUS Strix Tactic Pro review - O tastatura mecanica robusta

Pret

Strix Tactic Pro este aproximativ 600 de lei, ceea ce il face destul de scump, chiar si pentru o tastatura mecanica. Merita? Intr-un fel. Calitatea de constructie este o treapta peste majoritatea tastaturilor mecanice de pe piata, si se simte a naibii de rezilienta. Dar, in acelasi timp, are destule limitari, iar pentru pretul asta, poti gasi deja variante cu iluminare RGB.

Concluzie

Asta este prima aventurare serioasa in lumea tastaturilor mecanice a celor de la ASUS. A mai fost si Echelon in trecut, dar acela nu a fost construit de la zero precum Tactic Pro. Pentru un produs Gen. 1, asta este o tastatura exceptionala. Comparata cu alte modele totusi, este ceva peste medie. Are o constructie solida, folosind piese de calitate, si o iluminare placuta si calda.

Ii lipseste un wrist-rest, softul este rudimentar (fundamentalele sunt aici, dar nu prea vad nimic extra), si nu are o optiune sa treaca de la NKRO la 6KRO, ceea ce ii limiteaza comptabilitatea cu anumite placi de baza. In cele din urma mai este si pretul, care chiar ii da peste cap potentialul.

Cu astea fiind spuse, Strix Tactic Pro ramane o piesa solida, in pofida lipsurilor mentionate mai sus.

Pros Cons

- NKRO;

- 21 taste ptr macro

- Calitate excelenta de contrutie

 

- Un pic cam scumpa;

- Nu prea-i ergonomica;

Build:         9.3 8.5 Performance:   9.0
Ergonomics: 7.6  Features:         8.0
Design:         9.0
Price/Quality:  7.8
« Prev
6/6 Next

Cele mai citite