ASUS Strix Tactic Pro review - O tastatura mecanica robusta

Software

ASUS utilizeaza softul pe care l-am vazut la Strix Claw, iar cele doua periferice pot lucra impreuna. Pare a fi chiar mai rudimentar decat versiunea Claw, dar macar isi face treaba. Hardware si Software mode dicteaza daca modificarile sunt stocate in memoria interna a tastaturii, unde ai o memorie interna de aproximativ 3-profile, sau respectiv, pe PC, unde nu sunt limite de spatiu.

Poti sa desemnezi comenzi, fie dintr-un meniu predeterminat sau folosind propriile macro-uri, pe unul din cele 21 de butoane, respectiv cele 10-taste M de pe partea stanga, tastele F, cele trei taste thumb, si Print-Screen, Scroll Lock, Pause Break. 

ASUS Strix Tactic Pro Software

Poti sa legi profilele de aplicatii, dar in afara de ceea ce am mentionat mai devreme, nu prea mai ai alte optiuni valabile, precum customizarea iluminarii sau Heat-Map pentru tastare.

ASUS Strix Tactic Pro Macros

La fel ca partenerul sau Strix-Claw, macro-ul poate avea maxim 32-de caractere lungime, iar dupa finalizare poti sa modifici diferitele optiuni, cum ar fi sa modifici intarzierea de inregistrare sau sa modifici caracterele in functie de ce ai nevoie.

« Prev
4/6 Next »

Cele mai citite