ASUS Designo MX27AQ review - Un monitor polizat si capabil

Pret

Design-ul si performanta MX27AQ sugereaza ca asta este un monitor premium, desi pretul sau sugereaza altceva. Pentru moment nu pare a fi valabil in Romania, dar MSRP-ul sau sta pe undeva la 2000RON, ceea ce este mai mult decat decent considerand ce are de oferit. Desigur, sunt unele monitoare 4k la un pret similar, dar acelea nu au acelasi gamut de culori, contrast si unghi de vizualizare.

Concluzie

Acesta este un monitor excelent pentru pro-sumatori. Arata de-a dreptul extraordinar, cu o latura extrem de subtire si o constructie relativ robusa. Panoul AH-IPS alaturi de iluminarea WLED il recomanda pentru un fotograf sau designer incepator, cineva care nu are bugetul pentru standardul Art Pro.

Daca nu esti un designer fara bani, monitorul tot este o achizitie excelenta. Fidelitatea culorilor este excelenta, rata de contrast este aproape de cea de pe hartie, iar look-ul final este unul de-a dreptul impresionant. Nu putem nici uita de cele doua boxe de 25mm fiindca acestea, desi nu-s cele mai zgomotoase, sunt destul de capabile, cu singuranta peste majoritatea solutiilor integrate.

In mare, este o achizitie excelenta pentru un monitor de 1440p, unul care nu are decat putine defecte.

 

Pros Cons

 

- Calitatea imaginii excelenta;

- Margini extrem de subtiri;
- Audio destul de fantastic;

 

- Optiuni de ajustare limitata;

 

SCOR

 
Calitatea constructiei

9.2 9.0 Calitatea Imaginii
9.0

 
Consum

8.0 Design
9.0


Trasaturi

8.4

Pret
9.2

 

Premii

  excellent value 9.2 best build 9.2

« Prev
4/4 Next

Cele mai citite