Silverstone Sugo SG-12 review - Semi-mobilitate rafinata

Pret

Aceasta carcasa nu este tocmai ieftina. Pentru moment nu o poti achizitiona in RO, dar MSRP-ul sau este de aproximativ 450RON. Desigur, sunt modele full-tower la acelasi pret, dar Silverstone a reusit ceva interesant cu Sugo SG12, mai exact a reusit sa prinda esenta unui produs premium, iar in lumea modelelelor SFF (care majoritatea sunt peste 350RON), SG12 este de-a dreptul impresionanta.

Concluzie

Entuziastul din mine ar fi vrut sa vada mai multe optiuni pentru racire prin lichid, spatii dedicate pentru organizarea cablurilor, sertar pentru placa de baza detasabil si multe altele. Cu astea fiind spuse, SG12 nu este tipul de carcasa care sa acomodeze astfel de cerinte. Este clar construita pentru un anumit tip de sistem, si in timp ce suporta un Titan-X pe o placa micro-ATX, poate sa stea frumos sub TV, prefacandu-se ca este un Steam Machine supradimensionat.

Este facut pentru portabilitate, sau cel putin asta imi aduce aminte manerul, dar nu este chiar usoara de carat, iar in cele din urma plimbarea sistemului ar fi obositoare pentru utilizator. Daca manerul metalic nu iti place, Silverstone are un bagaj dedicat carcaselor Sugo.

Pro Contra

 - Inteligenta organizare a spatiului;

- Usoara, semi-portabila;

- Calitatea constructiei excelenta;

 

- Limitata in optiunile de racire;

 

Scor

Design 9.5 8.7 Racire
8.8
Interior 9.1 Zgomot
8.4
Trasaturi 8.0
Pret
9.2



« Prev
6/6 Next

Cele mai citite