Gamdias Hermes P1 RGB review - Ploaie de culori

Software

Software-ul inclus face parte din pachetul Hera, care nu este nici pe departe necesar, dar care adauga cateva aditii interesante ce merita macar mentionate.

Primul Tab este Key Assignment, care permite modificarea functiilor individuale a fiecarei taste. Aceasta are doua moduri de control, General – adica tasta direct, sau FN+G, in care noua functie este accesibila doar prin folosirea tastei FN (Function).

Gamdias Hermes P1 Key Assignment

Cel de-al doilea tab este reprezentat de potentialul de a crea Macro-uri, care sunt automat salvate in fisiere din soft, si au un format destul de usor de modificat, atat prin Hera cat si manual intr-un editor text.

Gamdias Hermes P1 Macro Management

Cel de-al treilea tab reprezinta iluminarea, unul dintre cele mai interesante elemente ale oricarei tastaturi mecanice. Hermes P1 are aproximativ 12 stiluri animate de iluminare, plus unul static si o setare custom.

Gamdias Hermes P1 Lighting

Soft-ul include un preview prin care se poate vizualiza stilul de iluminare, intensitatea, viteza si directia (unde este aplicabil).

In cele din urma Gamdias au inclus si o setare unica in soft, respectiv un Timer / Reminder cu tot cu alarma. Pe langa faptul ca Hermes P1 permite ca fiecare key-press sa aiba un sunet unic, de asemenea include si multiple setari pentru alarma, sau timer.

Gamdias Hermes P1 Sound

In pachet sunt doar 5 efecte sonore incluse, dar soft-ul permite crearea unei librari personalizate, fie cu fisiere audio existente (melodii, efecte sonore de pe internet / PC), sau prin inregistrarea sunetului direct din microfon.

Odata ce poti seta alerte / remindere prin intermediul softului, alarma audibila poate fi la randul sau, acompaniata de un mesaj pe ecran, pozitionat conform setarilor din soft in centru, colturi sau pe margini.

Gamdias Hermes P1 Timer

Pe scurt, ultimele 3 tab-uri sunt toate dedicate functionalitatii de alarma / timer / reminder, si din acest punct de vedere soft-ul inclus este relativ unic.

« Prev
3/5 Next »

Cele mai citite