Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

HyperX lansează noile căști Cloud Revolver

HyperX Cloud Revolver

HyperX lansează Cloud Revolver, noile căști din gama Cloud. Noile căști oferă o calitate și o precizie a sunetului superioară datorită difuzoarelor de 50mm, atât în shootere-le first person, cât și în jocurile open environment. Adaptabilitatea difuzoarelor, designul mecanic al cutiei acustice frontale, cupa căștilor, de dimensiuni mai mari, si spațiile pentru ventilație, permit utilizatorilor să audă mișcările adversarilor mai clar și de la o distanță mai mare, obținând astfel un avantaj competitiv asupra acestora. Pasionații de muzică vor aprecia sunetul similar celui dintr-o sală de concerte, în timp ce ascultă muzica preferată.

HyperX Cloud Revolver, asemeni predecesorilor Cloud și Cloud II, folosește spumă roșie, cu memorie, și piele de înaltă calitate pentru cupele de urechi și head band, pentru un confort sporit în timpul sesiunilor lungi de gaming. Suspensia confecționată din oțel aduce un plus de durabilitate, stabilitate și calitate. Microfonul detașabil redă o voce clară, de înaltă fidelitate, reducând zgomotul de fundal. Acestea sunt compatibile cu mai multe platforme, putând fi utilizate atât la PC, cât și pentru console, dar și cu device-uri mobile, fiind certificate de către TeamSpeak și Discord și compatibile cu programe precum Skype, Ventrilo, Mumble și RaidCall. Pachetul include un controller audio, cu două intrări pentru stereo și microfon.

HyperX Cloud Revolver controller

Fanii prezenți la DreamHack Masters 2016 din Malmö, Suedia, pe 16-17 aprilie vor avea în premieră oportunitatea de a testa și cumpăra căștile HyperX Cloud Revolver, HyperX fiind sponsorul oficial al competiției.

“Profilul audio al sunetului va schimba felul în care se joacă FPS-urile. Gamerii care poartă aceste căști vor avea un avantaj, deoarece vor putea auzi deplasarea adversarilor de la o distanță mai mare. Căștile au fost proiectate pentru a oferi un nivel cât mai ridicat al detaliilor audio, și implicit un avantaj competitiv gamerilor care le utilizează”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.

HyperX Cloud Revolver beneficiază de o garanție de doi ani. Acestea vor fi disponibile pentru pre-comandă la PC Garage de la 1 aprilie, urmând a fi distribuite începând cu 9 mai.

Kingston HyperX lansează căştile de gaming ‘Cloud’

Divizia Kingston HyperX a anunţat lansarea căştilor de gaming HyperX Cloud.

HyperX foloseşte perniţe cu bureţi cu memorie, un headband căptuşit cu piele şi cu o gravură personalizată. Căştile folosesc un design closed-back, over-the-ear. O pereche adiţională de perniţe interschimbabile din velour permite utilizatorilor să audă şi zgomotele din camera, deşi performanţă audio livrată de difuzoarele de 53mm este aceeaşi. HyperX Cloud beneficiază de un cadru din aluminiu pentru durabilitate şi vine echipat cu un microfon uniderctional detaşabil.

photo-kingston-hyperx

“HyperX a lucrat alături de producătorul Suedez QPAD pentru a crea o pereche de căşti capabilă să livreze comfort şi sunet superb pentru o perioadă lungă de timp. Parteneriatul este o combinaţie câştigătoare, datorită lui QPAD care este reputabil în Europa pentru perifericele sale dedicate." a declarat Edward Baily, business manager, HyperX. “Credem că orele vor trece cu uşurinţă pentru jucătorii care poartă căştile HyperX Cloud.”

HyperX Cloud este valabil pentru PC şi PS4, smartphone şi tablete. Este perechea oficială de căşti pentru Intel Extreme Masters, Alliance Gaming, CNB e-Sports Club, SK-Gaming şi Team Liquid. HyperX Cloud vine cu o garanţie de 2 ani şi garanţia de rezistenţă HyperX.

Mai jos veţi găsi specificaţiile Cloud HyperX.

Pentru căşti:

• Difuzor: Dynamic Closed Ø 53mm
• Frecventa Raspuns: 15Hz - 25KHz
• SPL Sound Pressure Level: 98±3dB

Microfon:

• Transducer Type: Condensator (back electret)
• Polar Pattern: Cardioid
• Frecventa Raspuns: 100 - 12,000 Hz

Jabra a lansat noi soluţii audio portabile, destinate utilizării zilnice intense

Jabra a lansat noi soluţii audio portabile, destinate utilizării zilnice intense. Primele produse din noua generaţie sunt Jabra Revo Wireless, Jabra Revo şi Jabra Vox. Acestea oferă o experienţă mobilă, ridicată la un nivel superior, printr-un sunet clar şi un echilibru perfect între design şi uşurinţa în utilizare.

Prin colaborarea cu laboratoarele Dolby, căştile includ tehnologia Dolby Digital Plus, ca parte a aplicaţiei Jabra App, suportată pe Android şi iOS. Astfel, iubitorii muzicii pot beneficia, în deplină mobilitate, de întreg spectrul audio, de la frecvenţele joase până la cele înalte, la o calitate excepţională.

Jabra-Revo

Jabra Revo

Fie că este vorba despre pop, rock, jazz sau muzică clasică, sunetul va fi la cel mai înalt nivel, datorită calităţii căştilor, dar şi cu ajutorul aplicaţiei Jabra App, care oferă un egalizator generos, din care putem balansa, dupa dorinţă, nivelele frecvenţelor înalte, medii şi joase. Astfel, fiecare îşi poate regla sunetul pentru o audiţie perfectă.

Jabra-Revo-Wireless

Jabra Revo Wireless

În plus, aplicaţia oferă posibilitatea de a crea liste de melodii şi de a partaja melodiile ascultate, în reţelele sociale.

Căştile Jabra sunt construite pentru uz intens. Variantele Revo şi Revo Wireless sunt foarte rezistente, beneficiind de ramă din aluminiu, care oferă şi flexibilitate.

Jabra-Vox

Jabra Vox

Pentru multitudinea de smartphone-uri şi tablete, noua generaţie Jabra reprezintă o soluţie audio profesională.

Motorhead, Motorcăştile şi super atmosferă rock la MWC 2013

Printre sutele de stand-uri cu echipamente IT, ale căror gazde erau la 4 ace, retina mi-a fost atrasă de unul care ieşea total din tipar, emanând o atmosferă rock extraordinară. Un LCD imens rula imagini cu Motorhead, în timp ce 2 boxe uriaşe redau melodiile trupei. Sub televizor era un set de tobe Tama, care stăteau cuminţi, neatinse.

Numai că surpriza venea din stânga acestui aranjament, unde se afla un stand metalic, care prezenta 3 perechi de căşti... Motorhead. Totul era o combinaţie de negru şi argintiu metalic.


Casti-Motorhead

Denumirile sunt în ton cu atmosfera rock: Bomber, Iron Fist şi Motorizer. Sunt căşti construite să sune mai tare decât orice concurenţă, dar să redea genul de claritate rock pe care o aştepţi de la o gaşcă de motociclişti, care a fost în top an după an. La fel ca şi trupa, căştile îşi menţin reputaţia: dacă ţi se pare că se aude prea tare, înseamnă că eşti prea bătrân. De fapt, la întrebarea mea dacă pot bate la tobe, unul dintre rockerii din stand mi-a spus că la precedenta sesiune cu public, vecinii s-au plâns de zgomot, iar organizatorii au interzis această activitate. Ca jurnalist nu comentez, dar ca rocker.....

Finisajul negru mat al căştilor a fost inspirat de bordul de Mustang. Banda care susţine căştile conţine două fire din oţel, având 4 mm diametru, pentru a rezista chiar şi pe capul manechinelor din testele de impact pentru maşini.

Difuzoarele au fost alese să suporte de 6 ori mai multă putere decât variantele obişnuite, astfel că putem da volumul la maxim, iar sunetul va fi la fel de clar, pe toată lungimea scalei de sunet. Ideea este că putem folosi Motorcăştile şi pe amplificatoare sau mixere de studio, fără teama de a le distruge. Aşa încât ... dacă este prea tare, sigur eşti prea bătrân.

Pentru cupe s-a folosit catifea. Motivul este dublu: întâi pentru confortul utilizatorului, iar apoi pentru antifonarea excelentă.

Motorizer
Motorizer sunt orientate către persoanele care doresc cea mai bună calitate a sunetului. Aceste căşti de uz intens redau frecvenţele joase într-un mod cald, iar mediile şi înaltele, foarte clare, datorită difuzoarelor puternice, de 40mm, cu magnet neodymium.

Aceste căşti au fost construite cu gândul la DJ, oferind cupe mobile, care pot fi rotite la 180 grade, pentru a asculta numai cu o ureche. În plus, avem la dispoziţie o aplicaţie de sunet, care controlează volumul, redarea, pauza, înaintarea printre melodii, răspunsul şi închisul unei convorbiri, punerea în aşteptare a apelului, comutarea între apeluri, etc. Totul depinde de smartphone-ul tău.

Motorhead-Motorizer

Cablul este detaşabil. Motorizer sunt livrate cu un cablu de 1m, care conţine Controlizer (modulul de control), pentru conectarea la smartphone, dar şi cu un cablu de 2.5m, pentru audiţia de acasă. Cablul se atasează pe o singură parte, ca la căştile profesionale.

Iron Fist
Aceste căşti au cupele mai mari, dar sunt dedicate celor care doresc mai puţină presiune pe cap. Echipate cu difuzoare speciale, de 40mm diametru, Iron Fist redau superb frecvenţele joase, fără a pierde din calitatea sunetelor medii şi înalte.

Motorhead-Iron-Fist

Ca şi celelate produse Motorhead, cablul se ataşează pe o singură parte. În pachet se găseşte un cablu de 1m, pentru smartphone şi unul de 2.5m, pentru audiţiile de acasă.

Bomber
Construite pentru cei care folosesc căşti ‚peste urechi', dar le doresc foarte uşoare. Difuzoarele de 30mm sunt super potente, fiind de 6 ori mai puternice decât variantele obişnuite şi aplicând sintagma: mai tare decât orice altceva similar.

Motorhead-Bomber

Cablul are 1.1m şi se conectează pe o singură parte la căşti.

Într-o vitrină adiacentă, am găsit încă 2 perechi de căşti, de tip intra-ureche.

Overkill
Avem de-a face cu o pereche de căşti rock, care oferă sunet de calitate superioară pe întregul spectru de frecvenţe. Chiar dacă le stresaţi cu volum mare, căştile vor rezista impecabil.

Motorhead-Overkill

Sunt special create pentru smartphone, de aceea vin cu microfon şi controller de sunet, ataşate pe cablu. Astfel putem răspunde, închide apeluri, porni şi opri muzica, sau naviga printre melodii.

Trigger
Aceste căşti vor reda perfect toate frecvenţele. Pentru fiabilitate şi rezistenţă, sunt construite din cel mai durabil metal suedez. Conectorul este orientat oblic, pentru a ocupa mai puţin spaţiu, dar şi pentru a fi mai rezistent la bruscări.

Motorhead-Trigger

Putem alege din 3 variante de finisaj: metal şlefuit, negru metalic, arămiu.

În final, am şi o imagine cu husele Motorhead, care acoperă o gamă largă de smartphone-uri, şi sunt confecţionate din piele de cea mai bună calitate. Preţul unei huse este de 30 EURO.

Motorhead-huse

 

Cele mai citite

Error: No articles to display