Antec AMP Pulse review - Culoare wireless

Ne intoarcem inapoi pe taramul produselor audio datorita unei pereche de casti si unei boxe pe Bluetooth, ambele produse de la Antec. Exact, Antec compania cunoscuta pentru carcase, surselor si sisteme de racire a lucrat la o ramura mobila / audio, apt numita AMP (Antec Mobile Products). Fara sa mai tragem de timp, haide-ti sa ne uitam la primul produs din serie: castile wireless Antec AMP Pulse.

Dupa cum spuneam, Antec o companie cunoscuta pentru productia lor a solutiilor de racire, a carcaselor si a surselor, si-a extins linia de produse cu brandul AMP, sau Antec Mobile Products, unde au pregatit o serie de casti, si boxe wireless alaturi de cateva baterii externe si incarcatoare. Cat de capabile sunt produsele audio unei companii care a lucrat aproape exclusiv la carcase si sisteme de racire? Aparent, atat castile Pulse cat si boxa SP1 au avut performante dincolo de asteptarile mele.

Antec AMP Pulse - Product Shot

Totusi, pe parcursul acestui review ne vom focaliza doar pe castile over-ear wireless A.M.P. Pulse. O comparatie intre acestea si castile on-ear Jabra Revo Wireless este inevitabila, desi sunt mai multe diferente intre ele (nu neaparat cele asteptate), atat in continutul pachetului, cat si calitatea constructiei sau calitatea audio. Totusi, daca laud A.M.P.-ul  sunt mai bune decat ma asteptam ar trebui sa dau mai multe detalii.

Prev
1/6 Next »

Cele mai citite