Antec AMP Pulse review - Culoare wireless

Prima impresie

Odata desfacuta cutia, avem inauntru cam tot ce ne-am astepta sa gasim intr-un pachet de casti la un pret de +$100. AMP Pulse vine impachetat cu o carcasa moale (care se straduie sa sustina castile), o pereche de cabluri (unul simplu de 3.5mm si un micro-USB pentru incarcare), documentarea evidenta: o bucata de hartie care detaliaza produsul, garantia, si in cele din urma un splitter de avion (3.5mm female catre un dublu 3.5mm mono).

Antec AMP Pulse - Pouch

Modelul primit pentru review este cel de culoare rozalie cu pernite gri, Antec avand o multime de alte culori valabile pentru aceste casti. Din nefericire plasticul nu pare a fi foarte rezistent, iar polizarea glossy cu singuranta atrage atentia, la fel cum atrage praful si amprentele.

Cupe

A.M.P. Pulse foloseste cupe circumaurale, cu difuzoare de 40mm acoperite de burete cu memorie invelit in piele artificiala. Casca dreapta detine aproximativ toate  controalele pentru volum, Play / Pause, Inainte / Inapoi, un buton mare pentru a raspunde sau a respinge apeluri de pe smart-phone, un mic LED, un slot de 3.5mm mini-jack, plus socket-ul de micro-USB impreuna cu microfonul. Casca stanga nu are nici un fel de controale valabile.

Antec AMP Pulse - Earcup Antec AMP Pulse - Right Earcup

Pernitele moi over-the-ear sunt un amestec de burete cu memorie si piele artificiala. Din nefericire acestea sunt lipite de plastic, ceea ce inseamna ca nu sunt detasabile. Castile folosesc o incheietura rotativa pentru a se potrivi pe craniu, o mecanica aproape identica cu cea de la castile ASUS Vulcan.

Antec AMP Pulse - Earpad Right Antec AMP Pulse - Earpad

Headband

Headband-ul este la randul sau acoperit cu burete memorizant si piele artificiala de culoare gri. Nu pot spune ca sunt extrem de captusite, dar e destul burete incat sa nu devina necomfortabile. Doua incheieturi la vreo 3cm distanta de cupe permit plierea castilor, pentru ca apoi sa le poti pune in borseta de transport.

Antec AMP Pulse - Headband

Pentru a adauga ceva durabilitate, o fasie de aluminiu este folosita alaturi de cadrul din plastic. Aceasta este vizibila la punctele de extensie, pe partea superioara. Banda se extinde aproximativ 2.5cm pentru fiecare casca, masurat in 10 stagii a cate 2.5mm fiecare.

Conectivitate

Cu Bluetooth v3.0 integrat, A.M.P. Pulse este o pereche de casti wireless, care se pot conecta la aproximativ fiecare dispozitiv cu Bluetooth. Uitandu-ma la casti, este evident ca acestea sunt dedicate utilizarii alaturi de smartphone, cu optiuni de comunicare in cupe.

Antec AMP Pulse - 3.5mm

Castile mai pot fi conectate si in mod pasiv prin intermediul unui cablu de 3.5mm sau a unui cablu micro-USB.

Microfon

Am mentionat ca aceste casti par a fi construite pentru smartphone-uri. In timp ce cablul mini-jack nu are nici un in-line controller sau microfon, o multime de optiuni sunt valabile wireless. Calitatea telefoniei este decenta, desi nu este exceptionala. De la capatul celalalt al liniei suna de parca ma aflam intr-o pestera, fugarit de cosmarurile lui Lovecraft.

Confort

A.M.P. Pulse este o pereche de casti destul de comfortabila, desi nu pot spune ca am uitat de ele pe cap, sau ceva similar. Pernitele din burete memorizant sunt foarte moi, si nu vor cauza nici un fel de discomfort (chiar si dupa ore intregi de utilizare continua). Din nefericire headband-ul nu se prinde pe cap cum trebuie, ceea ce este o problema. De multe ori se simtea de parca castile se pregateau sa alunece de pe urechi si sa se faca praf pe jos. Totusi, desi senzatia este acolo, castile nu au cazut niciodata, chiar si atunci cand aveam spasme musculare.

« Prev
2/6 Next »

Cele mai citite