Antec AMP Pulse review - Culoare wireless

Performanta

In timp ce calitatea constructiei nu ar impresiona pe nimeni, calitatea audio este punctul forte al acestor casti. Aparent Antec este destul de talentat cand vine vorba de crearea produselor audio, redarea sunetelor fiind calda si relativ placuta (desi nu neaparat precisa). Diferenta dintre wired si wireless nu este atat de mare, castile sunand destul de asemanator fie ca sunt conectate prin bluetooth sau prin cablul din pachet.

Bass

Antec a mentionat ca aceste casti livreaza „o ultima claritate si intareste bass-ul." Bass-ul cu siguranta este accentuat, fiind cald, clar si cu un impact destul de puternic. Bass-ul nu este la fel de puternic ca cel redat de castile Jabra Revo, dar nu este chiar acelasi lucru, fiindca tonurile joase reproduse de Revo sunau de parca ar fi fost explozii: tulburate, acoperind restul sunetelor. In comparatie bass-ul de la AMP Pulse este puternic, dar este curat, de parca ar fi o suta de caramizi aruncate cu viteza catre un perete. Lasand analogiile ciudate la o parte, este un raspuns distractiv, chiar daca nu este unul neutru.

Medii

Calitatea audio redata de Antec AMP Pulse imi aminteste de castile Beats by Dre, subliniind bass-ul si treble, dar pierzand interesul fata de tonurile medii. Bine, sunetul nu este mutilat, ci modificat destul cat sa fie observabil. Mediile tranzitioneaza omogen din bass, desi in drumul catre tonurile mai inalte, isi pierd din putere. Totusi, asta nu inseamna ca renunta la ceva claritate, ci doar ca linia medie nu este la fel de reprezentata ca bass-ul si treble-ul.

Treble

Da, sunetul devine pronuntat din nou odata ce ajungem la frecventele inalte, care sunt calzi, puternice si extrem de detaliate. Indiferent de melodie, nu devin agresive, metalice sau prea ascutite.

Baterie

Folosite wireless, bateria au avut o viata destul de decenta. Pe cutie scrie ca aceasta ar rezista pentru aproximativ 8 ore (cu un mare * care noteaza ca rezultate

Folosite wireless, bateriile au avut o viata  aproximativ mediocra, pe cutie scrie ca ar rezita aproximativ 8 ore (cu un * care noteaza ca acele 8 ore ar putea fi mai mult sau mai putin, in functie de „volum si continutul media." In urma primului test, bateria a durat aproximativ 7 ore si jumatate cu muzica incontinuu, iar in cadrul celui de-al doilea test, am reusit sa aduc castile la 0% in mai putin de 7 ore.

« Prev
5/6 Next »

Cele mai citite