Antec AMP Pulse review - Culoare wireless

Pret

Gasirea unui pret oficial pentru AMP Pulse pare sa fi fost o adevarata provocare, una mai mare decat ma asteptam. Asta este din cauza faptului ca aceste casti nu sunt valabile in marile magazine, atat din tara cat si de afara. Totusi, cu un pic de perseverenta, am aflat ca o pereche este valabila la pretul de aprox. $130 (430-440 RON)

Considerand ca redarea audio este considerabil fata de cea inregistrata de Jabra Revo, si ca functionalitatile sunt destul de similara (fara touch-pad-uri, NFC, si cadrul metalic), as putea spune ca aceste casti sunt destul de interesante, mai ales in mediul wireless.

Concluzie

Atunci cand vorbim de dispozitive audio wireless, AMP Pulse este probabil dintre cele mai capabile exemple de pe piata. A fost o placere sa scriu aceasta recenzie pentru ele, pentru ca pana la urma, sunetul redat a fost destul de distractiv, chiar daca nu a fost echilibrat sau neutru.

Calitatea de constructie este destul de decenta (cu siguranta nu se compara cu Jabra Revo), desi nu este neaparat exceptionala. Totusi, daca as avea de ales intre o constructie excelenta si un audio mediocru, fata de o constructie decenta si performante excelenta, as alege ultima optiune fara nici un fel de ezitare.

 

Pros Cons

 

Audio cald si distractiv;

- Destul de comfortabile;

- Pret relativ decent;

- Utilizabile wired;

 

 

- Calitatea telefoniei ar putea fi imbunatatita;

- Calitatea constructiei ar putea fi imbunatatita;

 - Pernitele auriculare sunt atasate de cupe;

  

 

 
Build Quality

8.7 9.0 Audio-Quality
9.1

 
Comfort

9.2 Microphone
8.2


Features

9.1

Price & Value
9.3
« Prev
6/6 Next

Cele mai citite