ASUS ROG Gladius gaming mouse review - Sabii, sabii oriunde!

Pret

In acest moment, nu am un pret oficial de la ASUS, desi din ce am gasit pe net, soarecul pare a costa in jur de 350 de lei (desi nu-s sigur de asta). Asta il pune in categoria aceea de mausi premium alaturi de Logitech’s G502 Proteus Core, Mionix Naos 7000, Razer Deathadder, SteelSeries Sensei, Mad Catz R.A.T. TE si tot asa.

In aceasta categorie, Gladius se descurca destul de bine. Are un pachet destul de extensiv, un senzor excelent, si intreaga mecanica de a schimba switch-urile este interesanta. As zice ca e unul dintre cele mai bune optiuni de pe piata la pretul asta. Desi imi place la nebunie G502, tre sa recunosc ca nu este pentru toata lumea, ba chiar dimpotriva, alieneaza o parte din audienta sa cu greutatea si design-ul.

Concluzie

A inceput sa imi placa mouse-ul ASUS Gladius din ce in ce mai mult. 

Este destul de ciudat cat de mult reuseste acest soarec sa fie unic, chiar daca arata si se simte extrem de familiar. Da, este o bucata de tehnologie dedicata entuziastilor fiind similar cu alte produse ROG. Cu toate astea, tot este impresionant sa vezi cat de mult ASUS si-a imbunatatit perifericele dinaintea ultimii generatii.

Gladius este construit de la zero. Urmareste un nou concept si o alta filozofie fata de GX1000, iar rezultatele sunt impresionante.

In concluzie, acesta este unul dintre cei mai buni mausi optici de pe piata, cu niste trasaturi unice. In acelasi timp isi considera posibila audienta destul de inteligenta cat sa foloseasca ceea ce are de folosit.

 

Pros Cons

 -  Ergonomie excelenta;

- Sistemul de schimbare a switch-urilor;
- Pachetul complet;

- Soft complex si usor de folosit;
- Calitatea interna de construcite formidabila;

- Switch-uri inferioare pentru back & forward;
- Mici probleme cu grip-ul;

Constructie: 9.5 9.5 Senzor:           9.6
Ergonomie: 9.4 Trasaturi:        9.4

Design:        9.0

Pret:              9.4

Awards

best-sensor-9.6   best-build-9.5 best-ergonomics-9.4

« Prev
6/6 Next

Cele mai citite