Silverstone Sugo SG-12 review - Semi-mobilitate rafinata

La Prima vedere

Silverstone s-a asigurat ca pachetul impresioneaza inca din prima secunda. Cutia nu este una gri din carton gri ci mai degraba una plina de imagini frumos editate. Latura frontala si anterioara sunt identice: o imagine a carcasei cu trasaturile importante mentionate langa. Pe laterale vei gasi cateva detalii scrise in 9 limbi pe o parte si o introducere cu un tabel de specificatii pe cealalta.

Inauntru vei gasi extra material de citit care listeaza acesoriile incluse si explica in detaliu cum sa instalezi un sistem in interior. Atasate de cadrul carcasei sunt doua pungi continand: diferite solutii pentru organizarea cablurilor (doua din plastic solid – diferite una de cealalta, si 4 wire-ties clasice, 4x pentru sursa, un stand-off pentru MOBO, 12x suruburi pentru placa de baza, 12x pentru drive de 2.5”, si in cele din urma 24x pentru drive de 3,5”.

Carcasa insasi este protejata de spuma din polietilena (un nivel deasupra polistirenului expandat).

Sugo SG-12 are un design simplu, desi nu neaparat minimalist. Manerul albastru din aluminiu in fata imparte panoul frontal in doua: partea superioara undei ai cusca pentru drive-ul de 5,25”, si jumatatea inferioara unde sunt plasate butoanele de Power si Reset (cu LED-uri dedicate langa), si 2xUSB 3.0 si porturi 3.5mm pentru casti / microfon.

SilverStone Sugo SG12 Front

Silverstone nu a sarit peste cost si folosit destul metal in constructie. Panoul frontal atasat de cadru, construit din aluminiu, cu numai fereastra de la drive-ul de 5.25” fiind din plastic. Astfel, carcasa asta este mai grea, si mult mai rezistenta decat multe alte modele de aceeasi talie. Bineinteles, astfel de constructie robusta este oarecum obligatorie; SG12 fiind semi-portabila nu prea ai vrea sa ii cada manerul in timp ce o cari.

SilverStone Sugo SG12 Right Side SilverStone Sugo SG12 Side

In locul mai multor panouri, SG-12 are o singura "carapace" din otel compusa din latura superioara si laterale. Spatiile dedicate ventilarii se intind pe laterale (pe partea dreapta ai si un spatiu dedicat unui ventilator de 120mm).

Intre timp deasupra, ai 2 spatii mici dedicate ventilatoarelor aftermarket de aprox 60mm.

In partea posterioara, ai spatiul dedicat sursei in colt stanga, cut-out-ul placii de baza jos, si 4 sloturi de expansiune in coltul drept.

SilverStone Sugo SG12 Rear

In cele din urma avem latura anterioara, care e construita din aluminiu necolorat si nu are nici un fel de optiuni pentru ventilatie (ceea ce este evident odata ce placa de baza este pozitionata aici).

SilverStone Sugo SG12 Underside

« Prev
2/6 Next »

Cele mai citite