Silverstone Sugo SG-12 review - Semi-mobilitate rafinata

O privire mai atenta

In interior, la fel ca partea anterioara, nu este colorata; Silverstone a decis ca aluminiul este destul. Desigur, daca tii minte forma si intentia din spatele carcasei, nu te vei uita in interior atat de mult. Totusi, designul interior este destul de inteligent atunci cand vine vorba de amplasarea hardware-ului. Calitatea constructiei este robusta, chiar daca SG-12 este, in mare parte, construit din aluminiu.

Cele doua custi de 3.5” si 5,25” sunt pozitionate aproape de panoul frontal, unele permanent atasate de cadru (cea de 5,25"), altele fiind doar insurubate (cusca de 2.5” este prinsa in 4 suruburi de un brat superior, iar cea de 3.5” de alte 4 la baza).

  SilverStone Sugo SG12 Frame

Sursa este montata deasupra placii de baza, fiind limitata de bay-ul de 5,25”. Pozitionarea nu permite instalarea unui cooler de procesor mai inalt de 82mm. Astfel, optiunile valabile sunt limitate la stock sau low-profile, iar Silverstone ofera NT06-Pro ca alternativa.

Pe partea dreapta, vei gasi un spatiu dedicat placii de baza, iar aici poti vedea un pic de ingeniozitate din partea producatorului, impartind carcasa in asa fel incat sa poti folosi cele mai mari placi video de pe piata intr-un spatiu limitat. In mod normal poti folosi un GPU de 25cm, dar odata ce ai detasat cusca de 2.5”, poti folosi si o placa de 36cm lungime.

Desi custile detasabile sunt comune, de multe ori acestea sunt necesare, fiindca fara ele ai spatiu limitat pentru SSD-uri si hard-uri. Nu pot spune aceleasi lucru despre SG-12, fiindca chiar daca scoti pe cea de 2.5”, poti atasa un SSD la el de usor pe cea de 3.5inch.

Instalare

Am instalat placa de baza micro-ATX ASRock FM2A75M-HD+, cu un procesor AMD A8-6600K. In loc sa folosesc un cooler stock, am decis sa instalez cooler-ul low-profile Reeven Steropes. Pentru PSU, am folosit sursa semi-modulara InWin Desert Fox de 800W.

SilverStone Sugo SG12 Inside cooler

Am adaugat o placa video medie, mai exact GeForce GTX 760, cu un cooler stock.

Pentru o carcasa SFF, una fara spatii dedicate cablurilor, fara motherboard tray sau alte aditii de lux cu care ne-am obisnuit la carcase tower, instalatia a fost relativ rapida. 

SilverStone Sugo SG12 Installed

« Prev
3/6 Next »

Cele mai citite