Eroare
 • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
  The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
 • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Noile articole wearables de la Intel

Intel a anunțat astăzi în România extinderea portofoliul de produse din domeniul Internet of Things, cu două produse wearables, dedicate pasionaților de sport. Împreună cu retailer-ul Media Galaxy, compania a lansat căștile biometrice, SMS Audio BioSport. Acestea sunt produse de brandul american de căști și accesorii, SMS Audio LLC, ce aparține cântărețului Curtis "50 Cent" Jackson, cu scopul de a îmbunătăți experiența în mișcare a utilizatorilor.

Căștile se adresează pasionaților de sport de toate nivelurile, de la ultra-maratoniști la sportivi în pregătire și amatori, persoane care se antrenează cu profesioniști sau singure. Unicitatea produsului este dată de senzorul optic built-in, care măsoară ritmul cardiac în timpul exercițiilor intense și de relaxare, precum și în pauzele dintre exerciții. În timpul mișcării, căștile înregistrează date importante despre progresul utilizatorului, pe care ulterior acesta le poate interpreta cu ajutorul unui smartphone și al aplicației RunKeeper. Căștile sunt rezistente la transpirație și apă, fiind impermeabile. Designul unic, din cauciuc, nu permite căștilor să alunece din ureche, indiferent de dificultatea exercițiului executat.

SMS Audio BioSport

SMS Audio nu necesită încărcare, primind alimentare prin audio jack. Căștile sunt compatibile cu aplicația populară de fitness RunKeeper, pentru monitorizarea ritmului cardiac, distanței și caloriilor arse. Noi capabilități vor fi lansate în viitorul apropiat, printre acestea posibilitatea oferită utilizatorilor de a planifica programul de sport și de a monitoriza progresul. Căștile SMS Audio, bazate pe tehnologia Intel, oferă o experiență unică în timpul antrenamentului fără a sacrifica în vreun fel calitatea audio. Căștile integrează senzori biometrici, care monitorizează bătăile inimii în timpul exercițiilor, oferindu-i utilizatorului date despre progresul său.

Combină fitness-ul cu tehnologia: au la bază un senzor care măsoară continuu bătăile inimii în timpul exercițiilor, precum și în pauze, iar muzica elimină zgomotul din jurul utilizatorului.
Un singur device de antrenament pentru confort maxim: un singur senzor de monitorizare a ritmului cardiac integrat în căști elimină nevoia de curea în jurul pieptului, care nu este cea mai confortabilă în cele mai multe cazuri.

SMS Audio BioSport pot fi achiziționate din magazine Media Galaxy, la prețul de 699,9 de lei.

În cadrul evenimentului de astăzi, Intel a prezentat și ceasul inteligent Basis Peak, produs de compania BASIS, aflată în portofoliul Intel din 2014. Ceasul este dotat cu 5 senzori și este dedicat pasionaților de fitness, monitorizând printre altele, ritmul cardiac, pașii, arderile calorice și activitatea din timpul somnului. Rezistent la apă până la 50 de metri și la transpirație, Basis Peak Watch are o baterie care durează până la 4 zile. Cu ajutorul tehnologiei BodyIQ™, ceasul detectează automat și monitorizează activități precum mers, alergat, ciclism în aer liber, dar și somnul, fără a necesita setări suplimentare. Basis Peak are un design inovator cu touchscreen, fiind construit din aluminiu și protejat de Gorilla Glass 3. Ceasul inteligent este compatibil cu iOS si Android, putând arăta pe ecran alerte, mesaje ale utilizatorului primite pe smartphone.

Basis Peak

Căștile SMS Audio BioSport și ceasul Basis Peak au fost utilizate astăzi în mișcare, în cadrul unei demonstrații live, la World Class, a antrenorului personal, Sorin Albu. Alături de el s-a aflat Sorina Fredholm, Director de Creație la World Class și redactor-șef al revistei W by World Class.

La finalul sesiunii live, Sorina a mărturisit „Device-urile pe care le port atunci când mă antrenez trebuie să mă reprezinte. Căștile SMS Audio BioSport m-au atras prin design, mi-a plăcut că sunt colorate și ușor de utilizat. Atunci când nu mă antrenez, am numeroase întâlniri. Faptul că nu trebuie să încarc vreodată căștile, este cu atât mai important pentru mine". La rândul său, Sorin a spus "De câțiva ani, am căutat un ceas care, în timp ce alerg, automat și corect să poată să măsoare, să stocheze și să afișeze ritmul meu cardiac fără să fie nevoie să port centura pentru piept sau să fiu conectat la un smartphone. Acum, mă bucur să îmi pot perfecționa alergarea cu ajutorul Basis Peak".

Intel s-a implicat activ în segmentul tehnologiei purtabile și a anunțat începând cu anul trecut multiple colaborări pentru produse şi iniţiative cu diferite companii de modă, sport şi lifestyle. Printre acestea se numără Fossil Group*, Luxottica Group*, MICA and Opening Ceremony* şi competiția Intel "Make it Wearable". Recent, compania a anunțat colaborarea cu TAG Heuer și Google pentru a lansa un ceas inteligent elvețian bazat pe tehnologia Intel și pe platforma Android Wear.

GOCLEVER lansează noul smartwatch CHRONOS COLOUR

GOCLEVER lansează noul smartwatch CHRONOS COLOUR, care ţinteşte toţi pasionaţii de tehnologie. Dispozitivul, cu design elegant, încorporează un touch screen color de 1,6 inch. Interfaţa, care recunoaşte diferitele gesturi, uşurează folosirea ceasului inteligent şi gestionarea diferitelor notificări venite de la smartphone.

GOCLEVER CHRONOS COLOUR, la fel ca fratele mai mic, Chronos Eco, a fost proiectat să uşureze viaţa utilizatorilor, prin facilitarea accesului la cele mai folosite aplicaţii. Utilizat împreună cu un smartphone Android, ceasul inteligent oferă noi metode de interacţiune. Acesta permite navigarea în lista de muzică şi controlul melodiilor redate, direct de pe încheietură, o funcţie deosebit de utilă în mijloacele de transport în comun, aglomerate. Un alt avantaj în acest sens este şi radioul încorporat.

Pasionaţii de fotografie vor aprecia funcţia care permite operarea camerei din telefonul mobil cu ajutorul GOCLEVER CHRONOS COLOUR. De asemenea, noul dispozitiv poate îndeplini şi rolul de antrenor personal, datorită accelerometrului încorporat, care măsoară activitatea utilizatorului (distanţa parcursă, numărul de paşi efectuaţi, numărul de calorii arse etc.).

GOCLEVER ChronosColour

Ceasul inteligent poate primi notificări de la smartphone, pe o rază de 10 metri, permiţând utilizatorilor să fie la curent cu SMS-urile sau emailurile primite. Notificările pot fi personalizate pentru fiecare aplicaţie în parte şi pot fi oprite din aplicaţia dedicată, de pe telefon. Mai mult, CHRONOS COLOR permite şi iniţierea de apeluri sau trimiterea de SMS-uri. Pentru a uşura răsfoirea agendei virtuale din telefon, dispozitivul poate fi controlat prin voce. Ceasul inteligent include şi aplicaţii precum calendar, calculator, ceas de alarmă sau informaţii meteo.

GOCLEVER CHRONOS COLOUR este rezistent la apă (echivalentul a 30m pe ceasurile clasice), astfel funcţionarea lui nu este afectat de stropirea accidentală, de ploaie sau alte forme de umiditate. Temperatura optimă de funcţionare a dispozitivului este între 0 şi 50°C.

CHRONOS COLOUR este compatibil cu o multitudine de dispozitive mobile, care rulează sistemul de operare Android 4.4.0 sau o versiune mai recentă. Conexiunea cu smartphone-urile se realizează prin Bluetooth 4.0. Din motive de securitate, smartwatch-ul va anunţa utilizatorii când iese din raza de acoperire a smartphone-ului. Datorită încorporării funcţiilor avansate, s-a optat pentru o baterie de 350mAh, care permite funcţionarea activă a dispzitivului timp de 5 zile sau păstrarea lui în modul standby până la 2 săptămâni.

Având dimensiuni de 4,1 x 5,5 x 1,2 cm şi cântărind 60 de grame, noul GOCLEVER CHRONOS COLOUR va fi disponibil în oferta magazinelor de specialitate din luna Februarie, cu preţuri pornind de la 329 lei.

Philips a anuntat noile casti wireless SHB7150FB

Philips a anunţat că noile căşti wireless bluetooth SHB7150FB, sunt valabile în România.

Philips a anuntat ca perechea de casti wireless Philips SHB7150FB, dezvaluite in cursul anului trecut, sunt valabile pe piata romaneasca. Castile se pot conecta la aproximativ orice dispozitiv bluetooth enabled. Prevazut cu drivere de 40mm din neodim, modelul este dedicat atat auditiei muzicale cat si pentru apeluri wireless.

Philips SHB7150FB1

Pentru a te bucura de toate acestea este suficient să sincronizezi căştile cu dispozitivul portabil (smartphone sau tabletă cu NFC şi Bluetooth). Conectarea prin NFC se face printr-un singur 'tap' pe cupa dreapta unde receptorul NFC este situat.

Căştile permit controlul apelurilor telefonice, să raspunzi şi să închizi interlocutorilor, să apelezi ultimul număr format, să treci microfonul pe modul mut, să pui apelul în aşteptare, dar şi să dai reject call. Acumulatorul de tip Li-Polimer oferă până la 9h de convorbiri / apeluri şi 200h în stand-by.

Philips SHB7150FB

SHB7150FB pot fi conectate atât wireless cât şi cu fir. Este suficient să sincronizezi căştile cu orice dispozitiv cu NFC şi Bluetooth pentru a le utiliza wireless, sau poţi conecta cablul de 1.2 metri lungime la portul de 3.5mm de pe cupa stânga.

Cât despre comfort. Aceste căşti folosesc pernuţe moi din burete memorizant acoperit în piele artificială, şi beneficiază de un headband reglabil.

Caracteristici tehnice:

• Gamă de frecvenţe: 20 - 20 000 Hz
• Impedanţă: 32 ohm
• Tip magnet: Neodim
• Putere maximă de intrare: 100 mW
• Diametru difuzor: 40 mm
• Sensibilitate: 103 dB

Logitech lansează Bluetooth Audio Adapter

Logitech lansează noul Bluetooth Audio Adapter, dispozitiv care îţi oferă tot ce ai nevoie pentru a-ţi transforma boxele preferate într-un sistem audio wireless, pentru tableta sau smartphone-ul tău. Adaptorul, compact, beneficiază de conectivitate Bluetooth multipoint şi posibilitatea de a-l conecta cu două dispozitive.

"Smartphone-urile devin un device preferat de tot mai mulţi utilizatori pentru stocarea şi audiţia muzicii, iar acum, cu ajutorul adaptorului audio Bluetooth de la Logitech, poţi asculta piesele preferate la boxele de la PC sau la sistemul home stereo", spune Alexandru Mazilu, Retail Account Manager în cadrul Logitech România. "Setările simple de care dispune dispozitivul face ca muzica sa fie redată wireless fără întreruperi de la smartphone-uri şi tablete la orice sistem audio cu fir, pentru o experinţă audio de calitate."

Logitech Bluetooth Audio Adapter

Tehnologia Bluetooth multipoint permite conectarea la două device-uri simultan şi poate transmite semnal audio de la oricare dintre ele, prin apăsarea unui buton, oferind astfel experienţa ascultării playlist-ului preferat, pe smartphone, sau a vizionării unui film, pe tabletă. Când dispozitivul este scos din aria de semnal, re-conectarea automată vă oferă o experienţa audio fără probleme.

Prin simpla ataşare a adaptorului la boxe, folosind un cablu RCA analog standard sau un jack de 3.5 mm, utilizatorul poate asculta şi controla muzica prin intermediul unei conexiuni sigure, de la o distanţă de 15 m. Pentru a oferi o acustică de înaltă calitate, adaptorul Bluetooth Logitech
este acordat la nivelul impus de laboratoarele Logitech, astfel că, indiferent de provenienţa sistemului audio, sunetul nu va fi compromis.

Logitech Bluetooth Audio Adapter va fi disponibil în România, din luna mai, la un preţ recomandat de 199 Lei.

Românii schimbă smartphone-ul sau tableta la fiecare 2 ani

Conform Oktal.ro, românii, mari amatori de tehnologie și foarte deschiși când vine vorba de a încerca gadget-uri noi, își schimbă telefonul sau tableta o dată la aproximativ doi ani.

"Românii apreciază foarte mult tehnologia și caută întotdeauna cele mai noi gadget-uri. Aceștia își doresc ca smartphone-ul sau tableta pe care o cumpără să le îndeplinească o serie de cerințe: să fie ușor de folosit, să aibă funcționalități multiple, o autonomie cât mai mare a bateriei, un design plăcut, o cameră foto performantă, acces la diverse aplicații și la rețele de socializare (Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp etc.)", potrivit lui Dan Dumitrescu, manager general al Elka-Oktal Group, companie care deține magazinul online Oktal.ro.

Samsung-Galaxy-S4

Consumatorii români sunt exigenți și, în același timp, sensibili la preț, drept pentru care aceștia vor să obțină un raport calitate – preț excelent, atunci când vor să achiziționeze un telefon inteligent sau o tabletă. În medie, românii alocă circa 1.000 de lei pentru un smartphone la liber și 800 de lei pentru o tabletă, conform Oktal.ro.

Înainte să cumpere un astfel de dispozitiv, aceștia se documentează cu atenție, citesc multe recenzii și urmăresc forumuri, se consultă cu prietenii lor și utilizează aplicații de comparație a diverselor produse. În prezent există o mulțime de posibilități în ceea ce privește alegerea unui telefon inteligent sau a unei tablete. Însă, în funcție de nevoile noastre, dar și de bugetul de care dispunem, Oktal.ro ne recomandă să luăm în considerare câteva aspecte:

 1. Care este dimensiunea ideală a smartphone-ului sau tabletei. Un ecran mai mic presupune și un design compact, însă dacă vreți să folosiți telefonul sau tableta pentru a urmări diverse clipuri video sau pentru a vă juca, atunci este indicat să alegeți un model mai mare.
 2. Ce sistem de operare este cel mai potrivit. În momentul în care alegem un astfel de gadget trebuie să lăsăm subiectivismul deoparte și să punem în balanță plusurile și minusurile pe care le are fiecare sistem de operare existent pe piață. Astfel, spre deosebire de iOS și de Windows, sistemul de operare al celor de la Google, Android, este disponibil pe un număr mai mare de terminale, este flexibil și customizabil. iOS rămâne una dintre cele mai intuitive platforme și beneficiază de una dintre cele mai bune selecții de aplicații și de jocuri, în timp ce dispozitivele Windows, deși au o interfață dinamică, sunt mai sărace în aplicații.
 3. Viață lungă a bateriei. Înainte de a achiziționa un telefon sau o tabletă, verificați capacitatea de viață a bateriei.
 4. Avem nevoie de un procesor puternic? În cazul în care vreți ca aplicațiile, jocurile de pe telefon sau tabletă să se miște repede, aveți nevoie de un echipament mobil cu un procesor care să meargă ca uns.
 5. Cât de importanți sunt megapixelii? Cei care sunt interesați să facă poze reușite și, eventual, să înlocuiască aparatul de fotografiat cu un smartphone performant sau cu o tabletă, trebuie să fie atenți la numărul de megapixeli pe care îl are un dispozitiv, dar și la calitatea senzorului de imagine, la stabilizatorul de imagine etc.

Vivo Xplay S3, primul smartphone cu ecran 2K a fost lansat

Chinezii, au lansat primul smartphone din lume care este echipat cu un ecran 2K, pe lângă această caracteristică, acest terminal oferă și un pachet hardware de top, acesta include un procesor Snapdragon 800 Quad-Core Krait 400 tactat la 2,5 GHz, un GPU Adreno 330 și 3 GB RAM.

vivo-s3-android-phone-2k-screen

Ecranul este unul de 5,7 inch și are o rezoluție de 2560 × 1440 pixeli, cea ce face ca ecranul să fie primul 2K de pe un smartphone.

Camera foto are un senzor de 13 MP capabilă de filmări 1080p, terminalul mai include conectivitate Wi-Fi, Bluetooth 4.0 și două difuzoare pentru sunet stereo.

Prețul nu a fost încă dezvăluit de producător, dar tinând cont că produsul este chinezesc nu ar trebui să fie foarte scump, în orice caz va fi peste 500 de euro din cauza echipării de top.

Culorile disponibile pentru acest terminal sunt: albastru, portocaliu, galben, roșu și alb.

 • Scris de Cristian Mateica
 • Categorie: Stiri Gadget

PCTV Systems lanseaza Tuner TV portabil pentru dispozitive Android

Firma germana PCTV Systems a lansat un TV Tuner miniatural, numit AndroiDTV 78E, cu care pot fi vizionate, inregistrate si redate programe Freeview de pe un dispozitiv Android. Prin downloadarea aplicatiei gratuite PCTV de pe Google Store, conecatarea AndroiDTV-ului la un dispozitiv Android, si atasarea antenei incluse, se pot urmari si inregistra programe Freeview TV direct pe dispozitivul Android, fie el smartphone sau tableta.

pctv systems androidtvAndroiDTV este un gadget mic si usor, a carui tehnologie permite scanarea canalelor DVB-T cu un consum minim de energie. Doua antene DVB-T sunt incluse pentru a optimiza receptia. O antena compacta ultra-telescopica este folosita pentru mobile, si o mini-antena solida este disponibila pentru conditii in care receptia este mai dificila. AndroiDTV-ul poate fi conectat la PC pentru a receptiona semnal TV pe un desktop sau laptop, folosind softwareul gratuit inclus.

Sistemul suporta dispozitive Android cu un procesor minim de 1 Ghz Dual Core, suport Neon (precum NVIDIA Tegra 3), functie USB Host si Android 4.0.3. ("Ice Cream Sandwich") sau mai sus. Acestea includ: HTC One X, Nexus 7 tablet, Nexus 10 tablet, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy Tab 2, Samsung S2 si Samsung S3. Mai multe detalii despre dispozitivele compatibile se pot gasi pe site-ul PCTV

AndroiDTV poate fi cumparat la pretul de £49.99, si este disponibil prin Maplin si Amazon.

Dispozitivele hibride reprezinta viitorul Notebook-urilor, spune AMD

AMD mizează destul de mult pe APU-urile Temash şi Kabini, precizând că dispozitivele hibride de tip notebook sunt cele care reprezintă viitorul acestui segment.

amd-apu-core

Kevin Lensing, Directorul AMD pe segmentul de mobilitate, a precizat pentru TrustedReviews că segmentul notebook-ului tradiţional este depăşit, şi viitorul pentru acest segment este reprezentat de dispozitivele hibride. Ce inţelegem prin dispozitive hibride? Ei bine acestea sunt tabletele ce pot încorpora un smartphone performant, şi prin adăugarea unei tastauri devin adevărate maşini de lucru. Pe de altă parte notebook-urile mai rămân în urmă şi prin lipsa de mobilitate pe care o oferă, comparativ cu o tabletă, prin viteza primitivă de pornire comparată cu tabletele şi mai ales prin calitatea slabă şi rezolutia mică a display-urilor.

Nu pot decât să fiu de acord cu aceste afirmaţii. Adică de ce ai mai folosi un laptop pentru lucruri simple precum navigatul pe internet, când acesta porneşte în aproximativ 2 minute, când o tabletă iese din standby în cateva secunde? Mă refer desigur la simplul task de navigare şi nu la lucruri mai complexe. 

"Credem că hibridul este laptopul viitorului, vor exista desigur un număr de capcane până când acestea vor defini normalitatea. Unele modele vor avea o perioada scurtă de viaţă, şi nu putem evita acest lucru. Design-ul acestora încă nu este bine definit." spune Kevin Lensing.

Problema cu care se confruntă producătorii de sisteme în momentul de faţă este că, vânzările reduse de hardware afectează decizia acestora, în sensul că înca nu se ştie ce tip de hibrid işi doreste lumea. Fiecare vine cu un design cât mai trăznit în incercarea de a nimeri ceea ce doreşte utilizatorul. Problema este că nici acesta din urmă nu este încă conştient de ceea ce vrea. Piaţa este înca prea tânără pentru aceste dispozitive pentru a se stabili care din ele va avea succes. 

Totuşi, cu platformele Temash si Kabini, AMD tinde să demonstreze că dispozitivele cu o funcţionalitate duală, tabletele standalone cărora li se ataşează o tastatură, sunt sistemele viitorului. Lensing mai spune că dispozitivele propulsate de aceste cipuri se vor axa în primul rând pe consumul de conţinut atunci când sunt folosite ca tablete, acestea incluzând vizionarea de filme şi browsing-ul internetului, iar atunci când sunt andocate, puterea lor va creşte exponenţial mulţumită tehnologiei Turbo Dock de la AMD, ce promite puterea unei console pe un dispozitiv mobil.

Soluţiile hibride reprezintă lecţia pe care AMD a învăţat-o din greşelile făcute în trecut, şi acum, compania va reacţiona mult mai repede la schimbările din mediul tehnologic, livrând noi dispozitive inaintea competitorilor. AMD, prin cuvintele lui Lansing este responsabil pentru eliminarea segmentului de netbook-uri, lansarea platformei Brazos fiind motivul acestui eveniment. Ei bine tind să nu fiu de acord, Brazos nu a fost atât de important pentu piaţa de netbook-uri, cel puţin nu atât de problematic ca iPad-ul, a cărui lansare în 2010 a adus portabilitatea în mâinile utilizatorilor. Brazos a fost aşadar, "încă unul din factori".

Problema este că la noi nu prea se mai vorbeşte despre AMD, cel puţin în ultimii ani toată lumea spune că işi doreşte un Ultrabook, însă mai puţin de un sfert din aceştia conştientizează faptul că acesta este un termen pe care Intel l-a "înşurubat" atât de bine în capul nostru, încât îl asociem cu aproape orice laptop. AMD doreşte să schimbe această perspectivă în cazul dispozitivelor hibride, lăsând deoparte segmentul de laptopuri, pentru care ştie că nu mai are prea multe şanse acum. 

Să sperăm aşadar că următoarele dispozitive hibride care ne vor trece prin mână, vor fi desigur cele cu AMD, şi că acestea vor fi atât de revoluţionare din punct de vedere al design-ului şi al performanţelor, încât să însemne ceva.

 

Logitech Harmony Ultimate și Logitech Harmony Smart Control - telecomenzi inteligente

Logitech a anunțat mărirea gamei de telecomenzi universale, prin lansarea modelelor Logitech Harmony Ultimate și Logitech Harmony Smart Control. Ambele dispozitive dispun de Harmony Hub și Harmony Smartphone App, ce permit controlul dispozitivelor din comodele sau bibliotecile ce au ușile închise, dar și acces direct la consolele de gaming, de la telecomanda universală și smartphone. De asemenea, cu Harmony Hub ai posibilitatea de a programa sistemul de lumini Philips Hue, la luminozitatea și culoarea dorite.

"Line-up-ul Harmony nu mai înseamnă doar acces la divertisment; am conceput Logitech Harmony Ultimate pentru ca utilizatorii să poată controla sistemul de iluminare din locuință. Acum poți porni televizorul, rula un film și în funcție de genul acestuia, poți ajusta luminile pentru a crea ambianța dorită," a precizat Joerg Tewes, vice președinte al diviziei digital home business din cadrul Logitech.

Logitech-Harmony-Ultimate

Logitech Harmony Ultimate și Logitech Harmony Smart Control sunt compatibile cu peste 225,000 de dispozitive home-entertainment și peste 5000 de branduri. Ambele includ Harmony Hub, ce utilizează tehnologia wireless Bluetooth, pentru a porni console de joc precum Sony PS3, Nintendo Wii și Wii U. Harmony Hub controlează dispozitivele cu infraroșu ce stau în spatele comodelor închise. Fiecare dintre telecomenzi include Harmony Smartphone App, cu care poți transforma smartphone-ul într-o telecomandă universală.

Aptă să controleze până la 15 dispozitive, Logitech Harmony Ultimate este o telecomandă cu un ecran color, tactil, de 2,4 inch, ce permite control asupra programelor de televiziune, filmelor si muzicii. Poți programa sistemul de iluminare Philips Hue în funcție de activitățile de divertisment, permițându-ți să ajustezi lumina din încăpere, la fel de ușor cum schimbi volumul de la televizor. Alte funcții exclusive includ feedback cu vibrație, astfel încât să știi că telecomanda a primit comenzile tactile, precum și butoane programabile, pentru apăsări lungi și scurte, dublând astfel funcțiile disponibile.

Logitech Harmony Smart Control și Harmony Smartphone App îți transformă telefonul iOS sau Android într-o telecomandă universală, oferind control personalizat pentru opt dispozitive din toată casa, cu ajutorul smartphone-ului.

Logitech-Harmony-Smart-Control

Logitech Harmony Ultimate va fi disponibilă în Europa din luna mai, la un preț recomandat de 279 Euro. Logitech Harmony Smart Control va fi disponibilă din luna mai, la un preț recomandat de 129 Euro.

Cele mai citite

Error: No articles to display