ASUS Strix Claw gaming mouse review - Construind o formula

 La Prima Vedere

Nu-i nimic special la pachetul in care vine Claw. Are O imagine draguta in fata, trasaturile principale trecute pe partea anterioara, un panou frontal detasabil dezvaluind rozatorul, si specificatiile in spate; toate fundamentalele sunt bifate de pe lista.

In interior, ai din nou un pachet standard: un mouse, un quick-start guide in vreo 30 de limbi, un manual de garantie, si in cele din urma, un driver-CD (am uitat ca driver-CD mai sunt folosite alaturi de periferice).

La prima vedere, soarecul este in ton cu restul perifericelor Strix (tastatura mecanica si casti). Design-ul sau este dedicat utilizatorilor dreptaci, iar constructia sa lata il face destul de prietenos cu cei care-s obisnuiti cu un palm-grip. Corpul este 100% plastic, fara suprafete soft-touch sau cauciuc adaugat, dar asta nu-nseamna ca pare a fi ieftin construit.

  ASUS Strix Claw Front ASUS Strix Claw Backside

Layout, ai 7 butoane: click dreapta si stanga unificate, o rotita de scroll cauciucata, DPI-up si DPI-down in spatele rotitei, plus trei butoane pe partea stanga.

Partile laterale

Ceva munca a intrat in ergonomia Strixului, lucru demonstrat de forma sa. Latura stanga are o indentatie pentru degetul mare cu 3 butoane curbate pentru accesul rapid a acestui buton; doua sunt mapate forward / back, iar cel de-al treilea este atribuit la "DPI Clutch" sau "Sniper Mode" (care a devenit un standard pentru mausi de shootere).

  ASUS Strix Claw Left Side

Odata ce Claw este dedicat utilizatorilor dreptaci, partea dreapta este simpla, cu o amprenta mai lata decat Logitech G502, si doua indentatii pentru degete.

  ASUS Strix Claw Right Side

Partea inferioara

Pantecul acestei bestii este foarte comun printre soareci de gaming. Senzorul este exact in centru iar 3 picioruse PTFE sunt plasate pe margini: doua mici in fata iar un al treilea unificat la baza.

  ASUS Strix Claw Underside

Se intelege bine cu majoritatea suprafetelor, glideaza pe suprafete de viteza precum Logitech G240 sau Roccat Taito, dar se descurca bine si pe covorase mai rugoase precum QCK Heavy sau Strix Glide Speed.

Cat despre tracking. Mouse-ul utilizeaza senzorul PixArt PMW3310; evident va avea rezultate excelente indiferent de suprafata pe care il folosesti.

ASUS Glide Speed

Vorbind de Glide Speed, acesta ar trebui sa fie un covoras pentru viteza, iar Glide Control ar trebui sa fie cel ce ofera mai mult "control". Faza e ca, Glide Speed e rugos, probabil cel mai rugos covoras din colectie, incluzand modelele de la QPAD, SteelSeries, CM-Storm, Roccat, TteSports, si Logitech. Asta nu e singura mea problema cu acest pad.

Vedeti voi, are o baza cauciucata, dar textura nu este destul de pronuntata ceea ce inseamna ca o sa alunece odata cu mouse-ul, mai ales daca esti tipul de jucator care se bazeaza pe sensitivitate scazuta.

  ASUS Strix Claw Mat Glide Speed

Pe de alta parte, tracking-ul este destul de bun pe el, iar colturile fin cusute inseamna ca nu o sa se destrame pe termen lung.

ASUS, data viitoare, fa un mouse-pad un pic mai grosut si adauga o textura mai pronuntata pentru suprafata cauciucata. Trebuie sa me asigur ca ramane lipit de masa, indiferent cat haotic as misca mouse-ul.

Cablu

Strix Claw are un cablu de 2 metri invelit in nylon cu un header customizat terminandu-se intr-un USB 2.0 placat cu aur.

  ASUS Strix Claw Cable

« Prev
2/6 Next »

Cele mai citite